Spor
  • 20.5.2022 11:02

Önce Jesus, sonra Gabigol...

Jorge Jesus, ailesiyle birlikte İstanbul’a gelip son görüşmeyi gerçekleştirecek. Taraflar anlaşma sağlarsa, önce imzalar atılacak ardından transfer çalışmalarına hız verilecek. Portekizli teknik adam, Gabigol’ü çok istiyor. Fenerbahçe, Flamengo’yu; Jesus ise eski öğrencisini ikna etmek için çalışmalara başlayacak. Hedef, ilk bombayı Sambacı’yla patlatmak.

Jorge Jesus’un son görüşme için İstanbul’a gelmeye hazırlanması, Sarı-Lacivertliler’i fazlasıyla heyecanlandırdı. Salı günü Ali Koç ile video konferans görüşmesi gerçekleştiren tecrübeli teknik adam, ailesiyle birlikte İstanbul seyahati planladı.

Burada yapılacak son görüşmede tarafların anlaşma sağlaması ve artık imzaların atılması bekleniyor. Ardından 67 yaşındaki teknik adamın yoğun mesaisi başlayacak. Sezon öncesi planlaması, takımdan gönderilecek isimlerin belirlenmesi ve en önemli yapılacak transferler...

Portekizli teknik adamın yeni sezonda Çubuklu formayla görmek istediği ilk oyuncu Gabigol... Brezilyalı golcü yönetiminde radarında olan isimlerin başında geliyor. Jorge Jesus, Fenerbahçe ’ye imzayı attıktan sonra ilk iş olarak Flamengo’dan eski öğrencisinin transferi için girişimlere başlayacak. Tecrübeli teknik adam, kendisini çok seven Gabigol’u Sarı-Lacivertli formayı giymeye ikna etmeye çalışacak. Yönetimise yıldız oyuncu için 17.5 milyon Euro ödeyen Flamengo’yla orta yolu bulmaya çalışacak. İlk formül, bonservisinin yüzde 50’sini alıp, Gabigol’ü Avrupa’da parlatarak değerini katlamak.

Bir kez daha Avrupa

Gabigol’ün ilk Avrupa macerası büyük hayal kırıklığıyla geçmişti.19 yaşındayken İnter’e transfer olan Sambacı, buradaki vasat performansı sonrası 1 sezonda Benfica’da kiralık oynadı. Yıldız futbolcu ancak bekleneni veremeyince ülkesine geri döndü. Artık çok daha tecrübeli olan 25 yaşındaki golcü, bir kez daha Avrupa’da şansını denemek istiyor. Bunu, çok sevdiği ve yakından tanıdığı Jorge Jesus’un takımında yapmak isteyebilir. Gabigol’ün en büyük ikilemi, kasımdaki Dünya Kupası’na kadar ülkesinde kalıp Brezilya Teknik Direktörü Tite’nin daha çok gözü önünde olmak.

Güncellenme Tarihi : 20.5.2022 11:06

İLGİLİ HABERLER