Spor
  • 30.4.2013 01:26

Önce Melo, sonra Umut!

Melo için Juventus'la masaya oturacak olan sarı-kırmızılar, ardından da Umut Bulut'un bonservisi için de Toulouse ile görüşmeye başlayacak.

Galatasaray, kiralık oynattığı iki futbolcusunun bonservisini almak için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılıların önceliği Melo... Brezilyalı futbolcu için Juventus'la masaya oturacak olan Galatasaray, ardından da Umut Bulut'un bonvervisi için de Toulouse ile görüşmeye başlayacak.

Galatasaray önümüzdeki sezon da Felipe Melo'yu kadrosunda tutmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, sezona iyi başlamasa da, ikinci yarıda toparlanan ve hem lig hem de Şampiyonlar Ligi’ndeki başarılı grafikte pay sahibi olan Brezilyalı yıldız için önümüzdeki günlerde Juventus kulübüyle masaya oturacak.
Sarı-kırmızılı forma ile 2. kiralık sezonunu geçiren Melo için, Galatasaray'ın, 30 Nisan'a kadar başka takımdan teklif gelmesi halinde 5 buçuk milyon euroya satın alma hakkı bulunuyor.
Ancak yıldız futbolcuyu daha ucuza kadrosuna katma planı yapan sarı-kırmızılılar, bu tarihe kadar bu veya daha fazla bir bedelde teklif almayan Melo için, İtalyan ekibine 3,5-4 milyon euro civarında bir teklif sunacak.
Galatasaraylı taraftarlarca çok sevilen Melo'nun sarı-kırmızılı kulüpte oynamaktan duyduğu memnuniyeti de koz olarak kullanacak Galatasaray yönetimi, bu sayede bu transferi daha ucuza mal edecek.
Galatasaray, sezon başında Toulouse'tan kiralanan Umut Bulut için de kulübü ile masaya oturacak. Drogba'nın gelişiyle sezonun 2. yarısında düzenli forma giyememesine karşın takımın en golcü isimlerinden biri olan Umut'u tutmak isteyen sarı-kırmızılılar, Fransız kulübüyle önümüzdeki günlerde görüşmelere başlayacak.

ntvspor

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER