Spor
  • 7.1.2014 02:18

Önder Özen'den transfer açıklaması

Özen, Ronaldinho’ya birçok kulübün teklifte bulunduğunu ifade ederek, “Ronaldinho serbest bir oyuncu. Herkesle görüşme şansına sahip. Kulübümüz konuyla ilgili açıklama yaptı. Birçok başarısı var. Flamengo'daki sözleşmesi 900 bin Real. Bir süre sonra Flamengo ödeyemedi parayı ve Atletico Mineiro'daki kontratı 4,1 milyon Dolar civarındaydı. Atletico Mineiro son teklifini 3,3 milyon Euro olarak yaptı. Gremio da yarın ona bir teklif yapacak. Ronaldinho'nun yetiştiği kulüp. Bu seviyede bir teklif yapacaklar. Scolari kendisini son dönemde milli takımada çağırdı” dedi.

“RONALDINHO GERÇEK BİR SÜPER STAR”
Ronaldinho transferinin ilerde netlik kazanacağını aktaran Özen, “Bazı resmi olmayan maçlarda oynadı. Scolari onun Rusya'ya gitmesini istemiyor. Türkiye'de oynamasına sıcak bakıyor. İtalya'daki teklifler yetersiz. Brezilya'nın alternatifi burası gözüküyor gibi olsa da tam tersi de olabilir. Rakamlar ve Ronaldinho'nun Dünya Kupası motivasyonu transferde etkili olacak. Önümüzdeki günlerde biraz daha netlik kazanır. Ama menajeri diğer teklifleri dinledikten sonra netleşecektir. Ronaldinho gibi bir oyuncuya kimse hayır diyemez. Gerçek bir süper stardır. Bu tarz oyuncularla çalışmak daha kolaydır. Burnu havada insanlar değillerdir" şeklinde konuştu.


“FERNANDES'İN KONTRATI SEZON SONUNDA BİTİYOR”Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Fernandes ile ilgili olarak ise şu açıklamada bulundu:
“Fernandes'in kontratı sezon sonunda bitiyor. Rus kulüplerin ilgili olduğunu biliyoruz. Ben onunla sezon öncesi konuştum; ‘Biz bir plan yapmak zorundayız ve bunun belirleyici parçası sensin. Sen mutlu musun?’ dedim ‘Mutluyum’ dedi. ‘Beşiktaş'ta oynamak istiyorum’ dedi. ‘Şu pozisyonda oynayabilir misin?’ dedim ‘Oynarım’ dedi. O sırada antrenör belli değildi. Sol iç ve stoper önünde oynayıp oynayamayacağını sordum ve konuşma bitti. Fikret Orman da bizimle beraberdi. Kulüp bir teklif yaptı ancak cevap gelmedi. Görüşmeyi kendisi yapmak istemedi. Kendisine Avusturya'da gel konuşalım dediğimde ‘Futboluma konsantre olmak istiyorum. İyi bir başlangıç yapmak istiyorum. Bruno ile konuşun’ dedi. Telafuz ettiği rakama kulüp çok yaklaştı. Oradan bir dönüş olmadı.”

“OĞUZHAN İLE KENDİSİNİ DAHA DEĞERLİ HİSSEDEBİLECEĞİ BİR SÖZLEŞME YAPACAĞIZ”
Önder Özen, siyah-beyazlı oyuncu Oğuzhan ile yeni bir sözleşme imzalayacaklarını da kaydederek, “Kendisiyle Gençlerbirliği maçından önce konuştum. Kendisini daha değerli hissedebileceği bir sözleşme yapacağız. Bursa maçında bir hata yaptı. İlk devrenin sonunda soyunma odasında sakatlık uyarısını almıştı. Ama onu dikkate almadı tecrübesiz davrandı ve 6 maçı öyle kaçırdı. Sakatlıkların sebepleri bellidir. Antrenman planlamasında arıza vardır. Oyuncunun profesyonel yaşantısında sıkıntı vardır ve darbelerdir. Bu iki konuda önlemlerimi aldım. İkinci yarıda kimseye nefes aldırmam. Bunlar yaşanmayacak" ifadesinde bulundu.
Özen, transfer çalışmalarında da stopere ağırlık vereceklerinin altını çizerek, sert ve agresif oynayan hızlı bir stoper istediklerini söyledi.
Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, transfere ilişkin yaptığı konuşmasında, “Muhammet'i vermeyeceğiz, teklif yok. Eneramo için teklif çok. Ona izin vereceğiz, görüşmelerini yapacak. Gökhan Süzen ve Sezer için 8-9 tane talep var. Altyapıdaki oyuncular Alperen ve Günay için de teklif geliyor” bilgisini de verdi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:42

İLGİLİ HABERLER