Spor
  • 4.9.2013 00:50

"Önemli bir camiaya geldim"

Galatasaray'ın 5 yıllık sözleşme imzaladığı Bruma, sarı kırmızılı kulübe transfer sürecini anlattı.
Bruma kimdir?
Bruma kimdir?
Portekizli genç oyuncu, bugün geldiği İstanbul'da sağlık kontrollerinin ardından sarı-kırmızılı kulübün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti. Tesisleri gezen Bruma, transferinde etkin rol alan A Takım İdari Menajeri Cenk Ergün'le görüştü.
     
Görüşmenin ardından GSTV'nin canlı yayınına katılan Bruma, sarı-kırmızılı takımı seçmesinde teknik direktör Fatih Terim'in önemli rol oynadığını belirterek, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Çok önemli bir camiaya imza attığımı düşünüyorum. 20 yaş Altı Dünya Kupası'nın ardından gelen teklifler vardı. Bunları değerlendirdiğimde kulübün yapısı, tarihi, burada oynayan futbolcular ve teknik direktör Fatih Terim'in beni çok istemesi Galatasaray'ı seçmemi kolaylaştırdı. Bir an önce arkadaşlarımla, hocamla tanışarak çalışmalara başlamak ve Galatasaray'a elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum" diye konuştu.
"Transferi kapattık"


Genç oyuncu, fiziksel olarak kendisini çok iyi hissettiğini anlatarak, "Kendimi oynamaya hazır hissediyorum. Yaz ayını sürekli antrenman yaparak geçirdim. Bir an önce antrenmanlara başlayıp, hocamla görüştükten sonra, onun benden istediklerini öğrenmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"DROGBA VE SNEIJDER'DEN ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY OLACAK"
Galatasaray'da Sneijder ve Drogba gibi oyuncularla forma giyeceğinin hatırlatılması üzerine Bruma, "Galatasaray'da Drogba ve Sneijder'le beraber çok önemli oyuncular var. Onlarla beraber bir başarı yakalama şansım olacak. Zaten Galatasaray'ı seçmemdeki en büyük etkenlerden birisi buydu. Drogba ve Sneijder'den hem futbolcu hem de insan olarak öğreneceğim çok şey olacak. Öğrendiklerimle kendi yeteneklerimi de sahaya sunarak, önemli işler yapmayı hedefliyorum" diye görüş belirtti.
Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'ya benzetildiği için gurur duyduğunu aktaran Bruma, "Ronaldo, kesinlikle benim de örnek aldığım ve sürekli seyrettiğim bir futbolcu. Bence bu dünyadan değil. Bambaşka ve çok önemli, özellikli bir oyuncu. Ona benzetilmem beni gururlandırıyor. Umarım ben de onun gibi olurum" şeklinde konuştu.
     
Bruma, Galatasaray'da kişisel amaçlarına ulaşabileceğine inandığını vurgulayarak, "Mazisi şampiyonluklarla dolu bir kulübe geldim. İlk amacım bu kulübe en iyi şekilde destek olabilmek ve önemli şampiyonlulara imza atmak. Bunun yanı sıra çok genç yaştayım ve insan olarak da iyi bir noktaya gelmek istiyorum. Ayrıca Portekiz Milli Takımı'na gitmeyi hedefliyorum. Bu amaçlarımı da Galatasaray'da gerçekleştirebileceğimi düşünüyorum" dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:18

İLGİLİ HABERLER