Spor
  • 4.7.2009 10:56

ONUN ADI ARTIK GÜİZA DEĞİL KRİZA

 

Fenerbahçe'nin Almanya kampına katılmayacağını açıklayan Güiza, İspanya basınına göre transferi için A.Madrid'in Agüero'yu satmasını bekliyor. A.Madridli taraftarlar da onu istiyor
Fenerbahçe'de Konfederasyon Kupası sonrası baş gösteren Güiza krizi, gün geçtikçe içinden çıkılmaz bir hal alıyor. 13 Temmuz'daki Almanya kampına katılması gereken İspanyol golcü, yöneticileri arayarak "Konfederasyon Kupası nedeniyle çok yorgunum. Tatil yapıp dinlenmek istiyorum. Bu nedenle Almanya kampına katılamayacağım" mesajı gönderdi. İspanyollar'ın ünlü Marca Gazetesi, Atletico Madrid'in Arjantinli Sergio Agüero'yu Manchester United'a satması halinde, Dani Güiza'yı kadrosuna katacağını yazdı. Kırmızı Şeytanlar, Agüero'nun bonservisi için 46 milyon Euro önerirken, Madrid ekibinin bu teklifi reddedemeyeceği gelen haberler arasında.

'NASIL HAYIR DİYEBİLİRİM' DEMİŞTİ
Ülkesinde büyük bir takımda oynamak istediğini daha önce açıklayan ve Atletico Madrid'in yapacağı muhtemel teklife "Nasıl hayır diyebilirim" şeklinde tepki veren Güiza, kırmızı-mavili takımın taraftarlarınca da çok isteniyor. Marca'nın yaptığı ankette oy kullanan Atletico Madrid taraftarlarının yüzde 75'i Dani Güiza'nın takıma katılmasına olumlu yaklaştı. Fenerbahçe kanadında ise sessizlik hakim. Zenit'ten gelen "10 milyon Euro+Fatih Tekke" teklifine olumsuz yanıt veren Kanarya'nın İspanyol takımlarına kapıyı 20 milyon Euro'dan açacağı ve Güiza'yı takımda tutmak için elinden geleni yapacağı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:28

İLGİLİ HABERLER