Spor
  • 19.6.2019 13:49

Onyekuru bir yıl daha Galatasaray'da

Everton, yeni kiralamaya yeşil ışık yaktı. Galatasaray, 1 milyon Euro'ya işi bitirmek üzere.

Süper Lig’de geride kalan sezondaki şampiyonlukta büyük payı olan Nijeryalı oyuncuyu yeniden kiralamak için Everton ile görüşmelere başlayan sarı kırmızılılar, önümüzdeki günlerde imzaları attırmayı planlıyor.

G.SARAY masaya oturdu, Onyekuru ateşi yaktı ve Everton’un “Tamam” demesine ramak kaldı! Sarı kırmızılılar, bu sezon 14 gol ve 9 asistlik performansıyla şampiyonlukta önemli katkısı bulunan Henry Onyekuru transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Ryan Babel ile Şener Özbayraklı’nın ardından 3. takviye için Everton ile görüşmelere başlayan Galatasaray, Onyekuru’yu 1 yıl daha kiralamak adına 1 milyon Euro teklif etti.

‘Galatasaray en iyi tercih’

EVERTON Kulübü yetkilileri, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olması ve bu vitrinin etkisi ile Onyekuru için sarı kırmızılıların doğru adresi olduğu düşüncesiyle görüşmede olumlu tavır takındı. Daha önce birçok kez “Galatasaray’da kalmak istiyorum” diyen Onyekuru’nun tavrı da toplantılarda önemli rol oynadı. Nijeryalı, Everton’a açıkça “Kariyerim ve geleceğim için Galatasaray’da devam etmek istiyorum. Bu benim için en doğru tercih olacaktır” diye görüşünü belirtti.

Güncellenme Tarihi : 19.6.2019 13:49

İLGİLİ HABERLER