Spor
  • 25.6.2021 10:50

Onyekuru ve Gedson Fernandes için geri sayım

Sarı-Kırmızılılar, Onyekuru ve Gedson Fernandes için geri sayımda. İki yıldızın da PSV maçına yetiştirilmesi planlanırken, Burak Elmas ve ekibinin iki transferi de pazartesi günü açıklamayı hedeflediği, bu nedenle Benfica ve Monaco ile görüşmelere hız verildiği öğrenildi.

Galatasaray'ın transferdeki öncelikli hedefi, teknik direktör Fatih Terim'in yeniden kadrosunda görmek istediği eski yıldızlar.

24 yaşındaki Nijeryalı yıldız Henry Onyekuru ile 22 yaşındaki Portekizli yıldız Gedson Fernandes, listenin en başında yer alıyor.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda oynanacak PSV Eindhoven maçlarına kadar bu oyuncuları kampa yetiştirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, girişimleri hızlandırmış durumda.

Başkan Burak Elmas ve ekibi, pazartesi günü bu iki oyuncunun transferini resmiyete kavuşturup, Terim'e geri dönüş hediyesi vermeyi hedefliyor.

İkisi de maç planında var

Bu nedenle Monaco ve Benfica kulüpleriyle yapılan görüşmeler daha yoğun şekilde sürüyor. Sarı-Kırmızılılar her iki oyuncuyla da anlaşmış durumda.

Kulüplerle mutabakat sağlanır sağlanmaz, Gedson Fernandes ve Henry Onyekuru, Türkiye'ye getirilecek.

Fatih hocanın maç planlarına bu iki ismi dahil ettiği de gelen haberler arasında.

Florentino Luis uzayabilir

Gedson'la birlikte transferi gündemde olan 21 yaşındaki ön libero Florentino Luis'in ise çok sayıda talibinin bulunması, süreci biraz uzatacak gibi görünüyor.

Galatasaraylı yetkililer, bir diğer Portekizli yıldız olan Florentino'nun transferini de en kısa sürede çözebilmek için girişimlerde bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 25.6.2021 11:58

İLGİLİ HABERLER