Spor
  • 30.6.2019 10:24

Onyekuru'da işlem tamam

Dün Ryan Babel, Adem Büyük ve Valentine Ozornwafor transferlerini Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirerek sessizliğini bozan Galatasaray'da transfer çalışmalar tüm hızıyla sürerken son dakika haberleri de gelmeye devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı kulüpte Henry Onyekuru transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Fanatik'in haberine göre Galatasaray, Nijeryalı oyuncunun 1 yıl daha kiralanması konusunda Everton yönetimiyle prensip anlaşmasına vardı. Haberde oyuncunun menajeri William Da Villa'nın da Onyekuru'nun bir sezon daha Galatasaray'da devam etmesini istediği vurgulandı.

Onyekuru'nun birçok talibi olmasına rağmen Galatasaray'da kalmaya sıcak bakıyor. 22 yaşındaki kanat oyuncusu bir sezon daha sarı kırmızılı kulüpte oynadıktan sonra İngiliz ekibine dönmeyi planlıyor.

22 yaşındaki oyuncu geçen sezon Galatasaray'da 44 maçta forma giymiş ve 16 gol, 4 asist yapmıştı. Ligde oynadığı 31 maçta 14 gol atıp 5 asist yapan Onyekuru, şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.

Nijerya ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Onyekuru geçen sezon İngiltere Premier Lig ekibi Everton'dan 800 bin Euro bedelle kiralanmı ve Galatasaray'dan bonuslar dahil 1.5 milyon Euro kazanmıştı.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 30.6.2019 10:26

İLGİLİ HABERLER