Spor
  • 17.4.2019 20:07

Onyekuru'ya dünya devinden müthiş teklif

Resmen açıkladı! Türkiye'den... Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi gemileri yaktı. İşte milyarder patronun o hamlesi...

Şampiyonlar Ligi'ni kazanma parolasıyla sezona başlayan Fransız kulübünde moraller bozuk.

Elde kalan Fransa Ligi'nde son haftalara büyük avantajla giren PSG, son iki haftada şampiyonluğu garantileme fırsatını dahi değerlendiremedi.

Takipçisi Lille karşısında da sahada 5-1 mağlubiyetle ayrılıp zaferi 1 hafta daha erteleyen Fransız Kulübü, yeni sezon için çalışmalarına resmen başladı.

Kulübün Arap milyarder sahibi Nasser Al-Khelaifi'nin Türkiye'yi de yakından ilgilendiren bir hamle yaptığı ortaya çıktı.


Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz Eveton'dan kiraladığı Henry Onyekuru, Ada basınına verdiği röportajda bomba bir transfer itirafında bulundu.

Nijeryalı sol kanat oyuncusu, Paris Saint Germain'in kendisine teklif yaptığını belirtti.

Sağ kanat oyuncusu, Fransız devi Paris Saint Germain'den kendisine gelen transfer teklifini reddettiğini açıkladı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİM 

BBC'ye konuşan 21 yaşındaki Nijeryalı yıldız, Everton'a transfer olmadan önce PSG'nin kendisini istediğini hatta bunun için sağlık kontrolünden geçtiğini ifade etti.

Annesinin tavsiyesi sebebiyle Fransa'ya gitmediğini ifade eden Onyekuru, "Pazartesi günü bir başka futbolcuyla birlikte resmi imzayı atacaktım ama transfer gerçekleşmedi." ifadelerini kullandı.

ONYEKURU TRANSFERİ YİNE MASADA 

Bir başka yayın organı Teamtalk'a göre ise Fransız temsilcisi transfer için gözünü bir kez daha kararttı. Paris Saint Germain'in Galatasaray'ın yıldızı için 20 milyon euro civarında bir rakamı gözden çıkardığı belirtildi.

Sarı kırmızılı kulüp yıllık 1.2 milyon euro kazanan Onyekuru için Everton'a 800 bin euro ücret ödemişti.

DAHA ÇOK ADA'YI İSTİYOR 

Onyekuru, röportajda küçüklüğünde sürekli Thierry Henry'i izlediğini ve onun yaptıklarını tekrarladığını da itiraf etti.

İngiltere'de oynayabilmek için çalışma iznine sahip olmayan Onyekuru, Anderlecht ve Galatasaray'da kiralık oynama sebebinin ise Premier Lig hayalini gerçekleştirmek için olduğunu ifade etti.

Bilindiği gibi Paris Saint Germain'de Mbappe ve Neymar'ın geleceği ile ilgili pek çok soru işareti var.

Güncellenme Tarihi : 17.4.2019 20:17

İLGİLİ HABERLER