Spor
  • 29.4.2013 23:30

Ordu, Timsah'a bileniyor

Ligin 17. sırasında 29 puanı bulunan Orduspor, son 7 haftada puan ile tanışamazken, seyircisi önünde ligin 4. sırasında 50 puanı bulunan Bursaspor’dan puan almanın hesaplarını yapıyor.
Orduspor ligin 24. haftasında Karabükspor’u kendi evinde 3-2 mağlup ettikten sonra puan ile tanışamazken, Karabükspor maçından sonra oynadığı 7 karşılaşmanın 5’inde gol atamadan mağlup oldu.
Ligin 30. haftasında Hector Cuper ile yollarını ayıran Orduspor, takımın başına Cevat Güler’i getirirken, Güler’de Orduspor ile çıktığı iki maçta puan ile tanışamadı.
Orduspor, yardımcı antrenörü Ufuk İskender, gözetiminde Bursaspor maçının hazırlıklarına başlarken, antrenman ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı devam etti.
Antrenmana izinli olan teknik direktör Cevat Güler takımın başında çıkmazken, sakatlığı bulunan Müslüm Yelken, Hasan Kabze, Ayila Yussuf Beşiktaş, karşılaşmasında sakatlanan kaleci Saso Fornezzi, izinli olan Atila Turan katılmadı.
Antrenman öncesinde basın mensuplarından gelen soruları yanıtlayan yardımcı antrenör İskender, “Matematiksel olarak baktığımızda düşmedik ama oynayacağımız maçlara ve rakiplerin oynayacağı maçlara göre çok eksi durumdayız. Çok kısa bir periyot olduğu için maçların telafisi olmuyor” dedi.
Beşiktaş maçı hakkında konuşan İskender, “Oynadığımız takım Beşiktaş ve seyircisiydi. Bizimde durumumuz belli. Futbolda şans faktörüne çoğu kişi inanmıyor ama futbolun tanrısı istemedikten sonra bir şey olmuyor. Gol kaçırdık. Goller kaçırdık. Dirençli oynadık. Oyunun bir bölümünde biz oynadık. Beşiktaş oynadı. Çok enteresan bir dakikada golü buldular. Zaten maça baktığınız zaman Fornezzi’nin yediği gole bakıp, 2-0 diyemeyiz, Fornezzi’nin alacağı bir toptu. Gol bulamadık teknik açıdan da iki haftadır buradayız. Takımı hocamız ile birlikte toparladığımızı düşünüyoruz. Ne kadar olursa olsun, düşme potasında ki ve şampiyonluk potasındaki futbolcuların performansı ve sınırsal değerlerinin çok altında olabiliyor. Mental eğitim çok önemli. Baştaki teknik sorumlu ne kadar verirse versin, oyuncunun kendisini hazırlaması çok önemli. Burada demagoji yapıp insanların beynini yormak yada süslü laflar konuşmak istemiyorum. Üç maçımız var. Önümüze bakacağız” diye konuştu.

İSKENDER: “ÇOK DUYGUSAL ANLAR YAŞADIK”
Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda Orduspor’u destekleyen taraftarlara teşekkür eden yardımcı antrenör Ufuk İskender, “ Beşiktaş maçında Ordu’nun gencecik ve büyük küçük bütün taraftarlarına kendi adıma teşekkür ediyorum. İnanılmaz destek verdiler. Otel önünde, maçtan sonra, Fornezzi’nin sakatlanmasının ardından hastanede olsun.Hastane dolup taştı. Çok duygusal anlar yaşadık” ifadelerini kullandı.

“POLİS SORUŞTURMASI AÇILDI”
Fornezzi’nin sakatlanmasından büyük üzüntü duyduğunu kaydeden Ufuk İskender, şöyle konuştu:
“Kendi adıma tek üzüldüğüm şey Fornezzi’ye yapılan bu hayati fauldür. Belki duymuş tursunuz polis soruşturması açıldı. Polis gelip, Fornezzi’nin ifadesini aldı. Çünkü bir insanlık eksisiydi. Tabii ki isteyerek oldu demiyorum ama insan bazen kendilerini korumalı, çünkü karşısında ki bir can.”

KULÜP DOKTORU BAŞTÜRK: “FORNEZZİ SEZONU KAPATTI”
Öte yandan kulüp doktoru Yücel Baştürk, Fornezzi’nin yarın taburcu olacağı bilgisini verirken, son üç haftada forma giyemeyeceğini seneye kamp dönemine yetişeceğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER