Gündem
  • 18.6.2019 12:05

Organizatör İsmail küçükkaya'nın maskesi düştü

Her fırsatta tarafsızlık vurgusu yapan İsmail Küçükkaya'nın maskesi düştü..
Binali Yıldırım ile yapılan programdan önce CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile The Marmara Oteli'nde buluştuğu görüntülenen Küçükkaya'nın soruları önceden verip vermediği tartışılıyor.
Elinde ağır bir çanta ile otele gelen Küçükkaya, İmamoğlu'nun danışmanları tarafından karşılanıp bir odaya götürülüyor.Aynı saatlerde İmamoğlu otelin başka bir odasında konuşma yapıyor.
Konuşmadan sonra o da otelin üst katındaki odaya çıkıyor..
Bu buluşmanın AK Parti'ye ulaşmasından sonra Binali Yıldırım'ın danışmanı Ömer Sertbaş, kendisini arıyor..

ÖMER SERTBAŞ HABERTÜRK'DE ANLATTI

Binali Yıldırım'ın danışmanı Ömer Sertbaş, Yıldırım ve İmamoğlu ortak canlı yayınıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Moderatör İsmail Küçükkaya'nın 'Yayın öncesi Yıldırım'ın danışmanını aradım' ifadesine yanıt veren Sertbaş, "İsmail Küçükkaya'nın İmamoğlu'nun danışmanıyla görüştüğü duyumunu aldım. Bunun üzerine ben onu aradım. Küçükkaya beni aramadı" dedi.

Habertürk'te yayınlanan programa telefonla bağlanan Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım'ın danışmanı Ömer Sertbaş, önemli açıklamalarda bulundu.

Moderatör İsmail Küçükkaya'nın, 'Binali Yıldırım'ın danışmanını aradım' sözlerine açıklama getiren Sertbaş, "Cumartesi akşamı bana gelen bir duyumda İsmail Bey'in Marmara Oteli'nde Ekrem Bey'le görüştüğü şeklinde duyum geldi. Bunun üzerine gece İsmail Bey'i ben aradım. O beni aramadı" dedi.

Sertbaş, Küçükkaya ile gerçekleştirdiği görüşmeyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Madem Ekrem İmamoğlu ile görüştün de Binali Bey'le niye görüşmedin? Sayın başkanımızın moderatörlük açıklandıktan sonra hayırlı olsun görüşmeleri olmuştu. Yaptığın doğru da değil ahlaki de değil..

Bunları kendisine söyleyince kendisi Binali Bey'le bunun üzerine 4-5 dakikalık bir telefon görüşmesi yaptı.

İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ
İBB Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım’ın katıldığı yayınının moderatörlüğünü yapan FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya, yayın öncesi görüşme yapıldığı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Nagehan Alçı’nın Habertürk ekranlarında Ekrem İmamoğlu ve İsmail Küçükkaya’nın görüştüğü yönünde iddiaları üzerine İmamoğlu ve Yıldırım’ın katıldığı ortak yayının moderatörü İsmail Küçükkaya canlı yayına telefonla bağlanarak açıklamada bulundu.

İsmail Küçükkaya’nın açıklaması şöyle oldu:

Burada Mahir Ünal AK Parti adına, Engin Altay CHP adına süreci götürdüler. Bir dizi görüşme gerçekleştirdiler. Senin (Didem Aslan Yılmaz), Uğur Dündar’ın, başka pek çok arkadaşın, kendisi de talip olan arkadaşların isimleri moderatörlük konusunda tartışılmış.

‘İmamoğlu ve Yıldırım’ın danışmanlarıyla görüştüm’

En son zorlu görev Uğur Dündar’dan sonra bana verildi. Bu görevi ülkem, mesleğimiz adına yapmak zorunda kaldım.

Mahir Ünal ve Engin Altay ile görüşme gerçekleştirdim. Ekrem İmamoğlu ile 2-3 dakika görüştüm. Binali Yıldırım’ın danışmanları ile görüştüm.

 

Güncellenme Tarihi : 18.6.2019 15:48

İLGİLİ HABERLER