Yaşam
  • 7.5.2019 12:40

Organize İşler’in ustası Erdoğan kimseye yaranamadı

Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmesinin ardından Cumhurbaşkanı’na övgülerinden dolayı gezi çevrelerinin tepkisine hedef olan oyuncu Yılmaz Erdoğan, İmamoğlu'nun “Sanatçılar da konuşacak!”talimatının hemen ardından “İmamoğlu güzellemeleri” yaptı. Bu manevrası da Yılmaz Erdoğan’ı “yalaka”lıktan kurtaramadı. CHP’liler, “Hadi yürü Erdoğan’ın yanına!” dedi,Ak Partililer ise “Seni dönek, organize işleri iyi bilirsin!”

Yılmaz ErdoğanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ağırlanan sanatçılar arasında yer almasının ardından “Gezi çevreleri”tarafından hedefe yerleştirilmişti. Başta “hergele” lâkaplı Ahmet Hakan olmak üzere birçok “gezi zekalı” tarafından “yalaka” olarak nitelendirilen Yılmaz Erdoğan, CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nun “talimatını” yerine getirse de, “fanatik gezicilere” yaranamadı.

Organize İşler’in ustası bu kez inandıramadı!

İmamoğlu’nun çağrısına anında destek verdi

Ekrem İmamoğlu'nun YSK'nın İstanbul seçimlerinin iptal etmesinin ardından yaptığı açıklamada "Sanatçıymış, konuşamazmış, artık herkes konuşacak!" sözlerine ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan’dan anında destek geldi.

İmamoğlu’nun talimatını yerine getiren Yılmaz Erdoğan, twitter hesabından, "Sayın Ekrem İmamoğlu'nun konuşması güzel, makul, dengeli, haklı, kışkırtmadan uzak, kararlı ve umutluydu. Haksızlığa uğramak, iyi bir insanın davasına ivme kazandırır. Tüm toplumsal kesimler, hepimiz, el ele, hep birlikte güzel günlere... Her şey çok güzel olacak." mesajını verdi.

“Yalakalık”tan kurtulamadı

Yılmaz Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabul ettiği sanatçılar arasında yer alınca, “Cumhurbaşkanı’nın sanata verdiği değerden” övgüyle bahsetmişti. Bu tavrından dolayı ağır tepkilere hedef olan Yılmaz Erdoğan’a en sert tepkilerden biri de “hergele” lâkaplı Ahmet Hakan’dan gelmişti. Ahmet Hakan, “Sana neden mi yalaka diyorlar Yılmaz Erdoğan” başlıklı yazısında, Yılmaz Erdoğan’ın iktidar gelinceye ve o iktidar yerini iyice sağlamlaştırıncaya kadar sustuğunu öne sürerek, “iktidara yanaşıyor” diyenlere destek vermişti. Yılmaz Erdoğan, “muhafazakar”çevrelerin bazı “tabulara” tepki göstermesine verdiği destekten dolayı da hedef haline getirilmişti.

Yılmaz Erdoğan, “Gezi çevreleri” ile kopan bağlarını “tamir” etmek için İmamoğlu’nun “Sanatçılar da konuşacak!” talimatı üzerine harekete geçse de, Gezicilerin kendisini suçladığı “yalaka”lıktan kurtulamadı.

Hem CHP’liler hem Ak Partililer tepki gösterdi

Yılmaz Erdoğan’ın İmamoğlu’na destek vermesine tepki gösteren CHP’liler, sosyal medya paylaşımlarında “AKP’nin kaybetmeye başladığını gördü, yine dümen kırıyor!” çerçeveli tepki verdiler.

AK Partililer de Yılmaz Erdoğan’ı “döneklikle” suçladılar. Şehzade adlı sosyal medya kullanıcı tepkisini “Sana yazıklar olsun, Hata Reis’te ki seni adam yerine koyup da karşısına alıyor!” paylaşımıyla ifade etti.

Sebahattin Yıldız adlı sosyal medya kullanıcısı da Yılmaz Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraflarını paylaşarak, “İki yüzlü sanatçı bozuntusu” tepkisini verdi.

Yavuz Atalayın ise tepkisini şu ifadelerle dile getirdi: “Hayat sana güzel; sosyalizm lodosundan es, kapitalizm barajından doldur, ırkçılığın gölgesinden Türkçe üfürükler salla, ondan sonra Ekrem İmamoğlu’na güzellemeler yap! Yazıklar olsun, ülke size değer veriyor de mi!”

“Organize işleri en iyi sen bilirsin Yılmaz Abi!”

 Serkan Çelik  yeniakit.com.tr

Güncellenme Tarihi : 7.5.2019 12:43

İLGİLİ HABERLER