Yaşam
  • 21.7.2009 03:32

ORHAN BABA'DAN SİBEL CAN'A DESTEK GELDİ...

Sulhi Aksüt’le evliliğini bitirme kararı alan Sibel Can’ı bu kez manevi babası Orhan Gencebay da haklı buldu.Sanatçı, “Sebebi öğrendiğimde şaşırdım” dedi...

Eşi Sulhi Aksüt'le 9 yıllık evliliğinde boşanma arifesinde olan Sibel Can'ın manevi babası olarak gördüğü Orhan Gencebay'a boşanma sebebini söylediği ve ondan destek gördüğü öğrenildi.

BARIŞMA OLMAZ

Sibel Can 2005 yılında yine eşinden boşanmak istemiş, ancak Orhan Gencebay araya girip karı kocayı barıştırmıştı. Gencebay bu kez Sibel Can'ı haklı bulduğunu belirterek, "Boşanma nedenini öğrenince çok şaşırdım, bu kez araya girmek istemiyorum.

Sibel'e 'Senin kararına saygı duyuyorum. Hakkında hayırlısı olsun' dedim" diye konuştu. Kısmet buraya kadarmış diyen ünlü sanatçı, "Bu kez kesin boşanacaklar. Böyle önemli konularda karışmamak lazım. Sadece barışma diye bir şey söz konusu değil" dedi.

AÇIKLAMA YETKİM YOK

Boşanma nedeni olarak Sibel Can'ın, Miami'deyken Sulhi Aksüt'ün evdeki bir buçuk milyon dolarlık mücevher ve paraların bulunduğu kasayı boşaltması gösterilmişti. Gencebay böyle bir şeyin söz konusu olmadığını ifade etti ve gerçek nedeni bildiğini ancak kimseye açıklama yetkisinin bulunmadığını vurguladı. Orhan Gencebay, Sibel Can'la yapacakları yeni televizyon projeleriyle ekrana birlikte dönecekleri müjdesini de verdi. (bugün)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:10

İLGİLİ HABERLER