ORHAN ÖZDEMİR İÇİN İZMİR'DEN HAKİM

••1 dk okuma
ORHAN ÖZDEMİR İÇİN İZMİR'DEN HAKİM

Hızlı Özet

“Başvuruyu değerlendiren HSYK, İzmir 10. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Cengiz Çoban'ı söz konusu itiraza bakmakla görevlendirdi.”

ANKARA - Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) İzmir 10. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Cengiz Çoban'ı, Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir hakkındaki tutuklama kararına yapılan itirazı görüşmek için heyet oluşturamayan Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görevlendirdi.

Alınan bilgiye göre, Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nin konuya ilişkin resmi başvurusu bugün öğle saatlerinde HSYK'ya ulaştı.

Başvuruyu değerlendiren HSYK, İzmir 10. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Cengiz Çoban'ı söz konusu itiraza bakmakla görevlendirdi.

Bu haber 4896 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SPK eski Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Bakanlık’tan soruşturma izni istendi
Asayiş

SPK eski Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Bakanlık’tan soruşturma izni istendi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Eski Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan soruşturma izni talep etti.

Habervitrini12893 Görüntüleme
İşte Zen Pırlanta sahiplerine atılan tehdit mesajları: Arabanızla havaya uçururuz
Asayiş

İşte Zen Pırlanta sahiplerine atılan tehdit mesajları: Arabanızla havaya uçururuz

İstanbul'da "Çirkinler" silahlı suç örgütünün, Zen Pırlanta sahiplerine gönderdiği yağma amaçlı tehdit mesajları ortaya çıktı. Soruşturmada yakalanan çete üyesi 5 şüphelinin, mağdurlara, "Sizi o bindiğiniz arabalarla havaya uçururuz", "Bindiğin Mercedes'e kadar biliyoruz" ve "Akşama kadar bize dönüş olmasın gerisini siz düşünün artık" şeklinde mesajlar attığı belirlendi.

Habervitrini15046 Görüntüleme
Sırtımızda naylon erittiler
Asayiş

Sırtımızda naylon erittiler

Olay, İstanbul'un Kağıthane ilçesi Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Hakan Ç. ile Görkem Serkan T., iddiaya göre alacak meselesi nedeniyle bir evde darbedildi. ​

Habervitrini14766 Görüntüleme
Denizolgun dosyasında çember daralıyor! İki kritik iddianame
Asayiş

Denizolgun dosyasında çember daralıyor! İki kritik iddianame

Eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun’un 2016’daki ölümüne ilişkin soruşturmada 10 yıl sonra iki kritik iddianame hazırlandı. Soruşturmada daha önce “yok” denilen otopsi videosunun, fethi kabir kararının alındığı gün ortaya çıktığı belirlendi. Üç Adli Tıp görevlisi hakkında “resmî belgede sahtecilik”, Denizolgun’un özel doktoru olduğu belirtilen Nurettin Demirkol hakkında ise “yalan tanıklık” suçundan dava açıldı.

Habervitrini10008 Görüntüleme