Spor
  • 29.4.2022 12:47

Orta sahaya 2 bomba transfer birden!

Başkanlık seçiminden çıkacak sonucu bekleyen Galatasaray, hemen ardından transfer çalışmalarına hız kesmeden başlayacak. Sarı-kırmızılılar, bu sezon büyük sıkıntılar çektiği ortaya sahaya, daha önce de Süper Lig'de forma giymiş 2 yıldız futbolcuyu transfer listesine aldı.Galatasaray, başkanlık seçiminin hemen ardından hız kesmeden gelecek sezonun yol haritasını çizecek. 2 başkan adayı Eşref Hamamcıoğu ve Metin Öztürk, mevcut teknik direktör Domenec Torrent ile yolla devam etmeyi düşünmüyor.

Sarı-kırmızılılar, bu sezon büyük sıkıntılar çektiği ortaya sahaya, daha önce de Süper Lig'de forma giymiş 2 yıldız futbolcuyu transfer listesine aldı.

CICALDAU, BERKAN VE TAYLAN'DAN ETKİSİZ PERFORMANS!

Galatasaray'da sezon başında transfer edilen Alexandru Cicaldau ve Berkan Kutlu, beklenilen performansın altında kalarak hayal kırıklığı yaşattılar.

Sarı-kırmızılılar, Alexandru Cicaldau için 6.5 milyon euro, Berkan Kutlu için de 4 milyon euro ödeyerek toplamda iki oyuncu için 10.5 milyon euro bonservis bedeli harcadı.Öte yandan Cicaldau ve Berkan'ın dışında Taylan Antalyalı'nın da formsuz bir sezon geçirmesi Galatasaray'ın işlerini zorlaştırdı.Cicaldau, bu sezon 41 maçta 5 gol attı ve 4 asist yaptı. Berkan Kutlu ise oynadığı 44 maçta gol katkısı yapamazken 3 asist kaydetti.

Taylan Antalyalı ise bu sezon Galatasaray formasıyla 39 maça çıkarken gol veya asist katkısı gösteremedi.

Sarı-Kırmızılılar'ın gündeminde, İngiltere Premier Lig'den sözleşmesi sezon sonunda bitecek iki orta saha var.

GALATASARAY'IN HEDEFİ SERI VE ELNENY!

Galatasaray, Arsenal'dan Mohamed Elneny ve Fulham'dan eski oyuncusu Jean Michael Seri'yi transfer etmek için çalışmalara başladı.Daha önce Galatasaray forması giyen ve sezon sonu Fulham'la kontratı bitecek olan Seri ve Beşiktaş'ın eski oyuncusu, Arsenal'e veda etmeye hazırlanan Elneny'nin bonservis bedelsiz olarak transferi düşünülüyor.

BU SEZON 12 MAÇTA 3 ASİST

Bu sezon Arsenal'da yeteri kadar forma şansı bulamayan Mohamed Elneny, Londra ekibinde çıktığı 12 maçta 3 asist yaptı.

2019-2020 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık oynayan 29 yaşındaki Mısırlı orta saha, Siyah-beyazlı formayla oynadığı 36 maçta 1 gol attı ve 4 asist kaydetti.

BU SEZON 6 ASİSTİ VAR

Aynı sezonda Galatasaray'da kiralık oynayan Jean Michael Seri ise bu sezon Fulham formasıyla 32 maçta 6 asist yaptı.

30 yaşındaki Fildişi Sahilli orta saha, Galatasaray formasıyla ise 37 maçta 2 gol attı ve 4 asist kaydetti.

 

 

Güncellenme Tarihi : 29.4.2022 12:52

İLGİLİ HABERLER