Dünya
  • 24.10.2020 00:47

Ortaokulda skandal!.. Çıplak fotoğrafını gönderip yalvardı...

KAYNAK : MİLLİYET

Öğretmenlik yaptığı ortaokulda, 13 yaşındaki öğrencilerine çıplak fotoğraflarını gönderip cinsel birliktelik için yalvaran öğretmene hapis cezası verildi.

ABD’nin Missouri eyaletinden Emily Edson ismindeki 39 yaşındaki öğretmenin öğrencilerle seks yapmak için mesajla yalvardığı ve çıplak fotoğraflarını gönderdiği ortaya çıktı.

Lamar Ortaokulu’nda tümü 13 yaşında olan çocuklara cinsel içerikli mesajlar ve fotoğraflar gönderdiğini kabul eden kadın 4 yıl hapse mahkum edildi.

ABD'nin Washington eyaletindeki bir lisede müzik öğretmeni olarak görev yapan Olivia Sondheim, 16 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği için cezaevine gönderilmişti

31 yaşındaki evli Laura Dunker, öğretmenlik yaptığı lisede iki öğrenciyle cinsel birliktelik yaşadığını itiraf etmişti. Dunker, Bedford lisesinde son iki yılda öğrencisiyle birlikte olduğu için hapis cezası alan ikinci öğretmen olmuştu.

2016 yılında Washington Post gazetesi, özellikle ABD'deki okullarda sapık ilişkilerin ciddi oranda artış gösterdiğini açıklayan haberiyle gündem yaratmıştı.

Benzer bir olay, Alabama'daki bir lisede yaşandı. ABD'nin Alabama eyaletinde lise öğretmeni olarak çalışan Lyndsey Sherrod Bates, iki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle polise teslim oldu.

Madison Lisesi'nde öğretmenlik yapan Lyndsey Bates, çıkarıldığı mahkemede suçunu itiraf etti.

Öğrencilere çıplak fotoğraflarını gönderdiğini ve cinsel ilişkiye girdiğini kabul eden öğretmen, yaptıklarından pişman olduğunu söyledi.

Bölgenin polis şefinin oğlu Drew Bates ile evli olan Lyndsey Sherrod Bates'in evliliği, skandalın ortaya çıkmasının ardından sona erdi. Çift, 2018 yılının mayıs ayında dünya evine girmişti.

Rezaletin ortaya çıkmasıyla 2019 yılının nisan ayında tutuklanan öğretmen, aynı dönemde işinden de istifa etti.

Lyndsey'nin ilişkiye girdiği öğrencilerin ikisinin de 16 yaşında olduğu ve iki öğrencinin de Lyndsey'nin öğretmenlik yaptığı sınıflarda yer almadığı bildirildi.

Madison Lisesi Müdürü Matt Massey de skandalın patlak vermesinin ardından polis ekipleriyle iş birliği içinde olduğunu açıklamıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 24.10.2020 01:32

İLGİLİ HABERLER