Yaşam
  • 22.5.2013 15:24

Oscar ödüllü oyuncu Çanakkale'de

OSCAR ödüllü Avustralyalı oyuncusu 49 yaşındaki Russell Crowe, yanında ABD’li yapımcı Keith Rodger ve İngiliz Dene Jesham ile birlikte, Anzak koyu ile Avustralya ve Yeni Zelanda anıt ve mezarlıklarını ziyaret etmek üzere Çanakkale'ye geldi. Barbados bayraklı 'Latiko' adlı süper lüks yatla gelen ünlü aktör, 'Türkiye sahil şeridi çok güzel' twiti attı, fotoğraflar paylaştı.

Bu süre içinde ünlü aktör ve yanındakiler yatta zaman geçirerek Çanakkale Boğazı’nın güzelliklerini izledi. Crowe’un Yunanistan’ın Mikanos Adası’ndan yola çıkarak sabah erken saatlerde Çanakkale’ye geldiği öğrenildi. Russell Crowe ve yanındakiler öğleden sonra karaya çıkarak Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı’ndaki Anzak koyu ile Avustralya ve Yeni Zelanda anıt ve mezarlıkları ziyaret etmesi bekleniyor. Crowe’un geceyi yatta geçireceği ve yarın İstanbul’a gideceği öğrenildi.

TWITTER’DAN DUYURDU

Ünlü aktör Russell Crowe, yat ile geldiği Çanakkale önlerinde sabah 06.00 sıralarında çektiği fotoğrafı ise sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan paylaştı. 'Gladyatör' filmindeki başarı perfonmansıyla 2001 yılında Oscar ödülü alan ünlü aktör, birer saat arayla çeşitli twittler attı.

İlk olarak 'Türkiye sahil şeridi çok güzel' twitini atan Crowe, ardından '1915’te olsak Türk toplarının menzilinde olabilirdik. Olmasın diye unutalım' diye yazdı. Crowe, bunun ardından da 'Güneş Gelibolu Yarımadası'nın üzerinde yükseliyor' twitini attı ve çektiği fotoğrafı ekledi.

Ünlü aktör Russell Crowe, son olarak da 'Gecenin karanlığında seyrediyoruz... Dedikleri gibi, Ege Denizi şarap koyuluğunda... Gündoğumu gelecek ve ben muhteşem kutsallıktaki maneviyatın bir yerlerinde olacağım' diye yazdı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:07

İLGİLİ HABERLER