Asayiş
  • 27.5.2013 22:30

Osmaniye'de kardeş kavgası: 6 ölü

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Düziçi ilçesine bağlı Çatak köyünde iki kardeş arasında 2 yıl önceki bir kız kaçırma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Akrabaların da katılmasıyla büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Gönüllü köy korucusu olan kişilerin de karıştığı kavgada, Kalaşnikof marka silahlarla ateş açılması sonucu Hamdi Tavut, Mehmet Tavut, Muhammet Tavut, Ahmet Sümbül, Ummuhanı Sümbül ve Fadime Sümbül hayatını kaybetti. Yaralanan Sultan Sümbül ise, Düziçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Jandarma ekipleri köyde geniş güvenlik önlemi aldı.

ÖLENLERİN SAYISI 6'YA YÜKSELDİ...

Düziçi ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi
Osmaniye'de iki aile arasında çıkan ve 5 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı kavgada yaralananlardan 1'i kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Çatak köyünde akraba olan iki aile arasında "arazi ve su meselesi" yüzünden çıktığı öne sürülen silahlı kavgada yaralanan ve Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Fatma Sümbül,  müdahaleye  rağmen kurtarılamadı.

Düziçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan  Sultan Sümbül'ün ise Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği  belirtildi.

Öte yandan, Jandarma ekiplerinin köyde aldığı güvenlik önlemini arttırdığı kaydedildi.

Çatak köyünde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi ölmüştü.

ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Düziçi ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden 5 kişinin isimleri belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Çatak köyünde iki aile üyeleri arasında çıkan silahlı kavgada Hamdi, Muhammet ve Mehmet Tavut ile Ahmet ve Ümmühan Sümbül öldü. Yaralanan Sultan Sümbül, Düziçi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı, ağır yaralı olan Fatma Sümbül ise Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Jandarma ekipleri gerginliğin büyümesini önlemek için Çatak köyünde güvenlik önlemlerini artırdı. Polis ekipleri de Düziçi Devlet Hastanesi çevresinde tedbir aldı.

Akraba olan iki aile arasındaki tartışmanın arazi ve su meselesi yüzünden çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu, ailelerin daha önce birçok kez bu konularda birbirleri hakkında şikayette bulundukları öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:58

İLGİLİ HABERLER