Eğitim
  • 31.5.2007 10:35

ÖSS GİRİŞ BELGESİ GELMEYEN ADAYLARIN LİSTESİ PTT'DE

Edirne’de PTT Başmüdürlüğü, adres yetersizliği gibi nedenlerle üniversite giriş belgesi teslim edilemeyen adayların listesini kurum girişine astı.
      Edirne PTT Başmüdürlüğü Posta Telgraf İşletme Müdürü Turgut Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ÖSYM tarafından adaylara gönderilen belgelerin, geçen haftalardan itibaren gelmeye başladığını söyledi.
      PTT’de görevli posta dağıtıcılarının zarfta yazılı adreslere göre adaylara listelerini ulaştırdığını ifade eden Terzi, şunları kaydetti:
      "Ancak, adres yetersizliği ve adreste tanınmama gibi nedenlerle teslim edilemeyen ÖSS giriş belgeleri kurumda bulunmaktadır. Biz bu tür belgeleri iş yerinde bekletiyoruz. Ayrıca şu ana kadar toplam 32 kişi olan belge sahiplerinin tek tek adlarını, kurumun giriş camına astık.
      ÖSS belgesi ulaşmayan kişiler, PTT Başmüdürlüğüne gelerek gösterecekleri kimlik belgeleriyle belgelerini teslim alabilirler." ÖSS’nin adayların hayatında önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Terzi, adayların belgelerin kaybolamaması ve sıkıntı yaşamaması için kurum olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını sözlerine ekledi. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:35

İLGİLİ HABERLER