Dünya
  • 24.9.2013 17:30

Oturduğu koltuk dünyasını kararttı

İngiltere'de yaşayan William Harrington son 2 yıldır korkunç acılar çekiyordu ve bir türlü kurtulamadığı bir cilt hastalığına yakalanmıştı.
56 yaşındaki Harrington'un acılarının sebebinin internetten satın aldığı televizyon koltuğu olduğu ortaya çıktı. Koltukta aşırı miktarda toksik yani zehirli kimyasallar olduğu belirlendi.

"VÜCUDUM ATEŞE ATILMIŞ GİBİYDİ"

Üstelik koltuk, deri mobilyalar konusunda dünyada önemli bir yere sahip olan bir firmaya ait. Firma 2010 yılında ürettiği ürünlerin hepsinden aynı şikayeti alınca tüm mobilyaları geri çağırmış ve müşterilerine paralarını geri ödemişti.

Ancak Harrington'un olayı ile hala piyasada zehirli mobilyalardan kalmış olabileceğinden endişeleniliyor. Tüm vücudunda kaşıntı ve kızarıklıklarla başlayan hastalık gitgide acılı yaralara dönüştü ve Harrington o dönemde vücudunun adeta ateşler içinde yandığını söyledi.

"HAYATIM KORKUNÇ BİR HAL ALDI"

Harrington "Son iki yıldır hayatım korkunç bir hal aldı. Bu sandalye yüzünden yaşadığım acıları kelimelerle anlatmam mümkün değil. Durmadan kaşınıyordum ve sinirlerim o kadar bozulmuştu ki anti depresan kullanmaya başladım. Kızımı yüzmeye dahi götüremiyorum çünkü yaralarımı insanların görmesini istemiyorum." dedi.


William Harrington'ın yaraları koltuğu kullanmayı bıraktığından beri iyileşmeye başladı.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:45

İLGİLİ HABERLER