Gündem
  • 30.3.2009 04:40

OY ZARFINDAN İSYAN NOTU ÇIKTI!..

EDİRNE'de, emekli olduğu tahmin edilen bir kişi, kendi el yazısıyla ‘Emekli maaşları olduğu yerde durduğu sürece Türkiye'de hiç kimse oy almayı hak etmiyor. Lanet olsun’ tepki notunu yazdıktan sonra sandığa attı. Bu ‘isyan yazısı’nın içinde yer alan bu zarfın içerisinden ise hiç bir partiye oy çıkmadı

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Hamdi Sedefçi'nin oyunu kullandığı Şükrüpaşa Mahallesi, İlhami Ertem Lisesi 1226 No'lu Belediye Başkanlığı oy sandığından çıkan bir yazı sandık görevlilerini şaşkına çevirdi. Emekli olan bir kişinin yazdığı tahmin edilen yazıda kimliği tespit edilemeyen bu kişi, belediye Başkanlığı oy pusulasını kalemle baştan sona çizdi. Daha sonra ise bir kağıda ‘Emekli maaşları olduğu yerde durduğu sürece Türkiye'de hiç kimse oy almayı hak etmiyor. Lanet olsun..’ notunu koydu ve oy pusulasıyla birlikte zarfa koyduktan sonra sandığa attı. Sandık görevlileri ise sayım için oy pusulalarını açtığı sırada bu yazıyı fark etti.

EDİRNE'DE ARANAN 30 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan haklarında yakalama emri çıkartılan 30 kişiyi ise sandık başında yakalayarak gözaltına aldı. Daha sonra polis merkezine götürelen bu kişiler sorguları sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:41

İLGİLİ HABERLER