Yaşam
  • 15.4.2017 14:21

Öykü Gürman : Sevgilim bozulmamış temiz kalmış biri

Sevgilim bozulmamış temiz kalmış biri

Rol aldığı ilk tiyatro oyunu ‘Plastik Aşklar’la kendini kanıtlayan Öykü Gürman, yeni oyununu ve aşkını Sözcü’ye anlattı.Şarkıcı Yavuz Bingöl'le evliliği olaylı biten Öykü Gürman, Frankfurt Havalimanı'nda tanıştığı Semih Şenzibe ile yaşadığı aşkı anlattı. İkinci evliliğini yapıp çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Gürman, “Semih benim için çok değerli, ruhu kirlenmemiş bir adam… Umarım beni yarı yolda bırakmayacak biridir” dedi.

Şarkıcı Yavuz Bingöl'den boşandıktan sonra sessizliğe gömülen şarkıcı Öykü Gürman, aradığı mutluluğu buldu. Müzik hayatında olduğu gibi tiyatro sahnesinde de başarılı bir performans sergileyen şarkıcıyla buluştuk ve  tiyatro oyununu, hayatındaki yeni gelişmeleri konuştuk.

6

İnsanları memnun etme çabam beni perişan etti

Aynaya baktığınızda nasıl bir kadın görüyorsunuz? 
Tecrübe kazandıkça hayatı biraz daha akışına bırakmış ve olgun biri oldum. Ben detaycı ve sürekli kontrol etmeye çalışan biriyim; o yüzden de çok yoruldum. Fakat şu an kendimi iyi hissediyorum. Yaşım ilerledikçe neyi isteyip istemediğimi daha iyi öğrendim. Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemek gerektiğini düşünüyorum artık. Herkes kendi çıkarı ve menfaati doğrultusunda ilişki yaşıyor. Ben bunu tercih etmedim hiç.
Böyle bir ortamla karşılaşınca nasıl hareket ediyorsunuz? 
Dürüst bir insanım. Sadece kırılmak istemiyorum. Herkesin gönlünde yaralar ve kırgınlıklar var. O yüzden huzurlu ve mutlu ortamlarda, beslenebildiğim insanlarla olmak istiyorum. İnsanları memnun etme çabam beni perişan etti.

3

7

Semih umarım beni yarı yolda bırakmayacak biridir

Havalimanında yönetici olan Semih Şenzibe ile birlikte olduğunuz yazılıp çizildi. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?
Bu haberler doğru. O, çok değerli biri. Umarım beni yarı yolda bırakmayacak biridir. Ben ondan umutluyum ama o da benden razıysa bu iş olur. (Gülüyor) İkinci kez evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Kimse boşanmak için evlenmiyor ve evlilik çok güzel bir şey. Hayırlısı.
Sevgilinizin en çok hangi özelliği sizi etkiledi?
Dürüstlüğü, merhameti, temiz kalbi, edepli oluşu. Sevgilim bozulmamış, temiz kalmışlardan. Ruhu kirlenmemiş. Umarım ilişkimiz böyle devam eder…

Güncellenme Tarihi : 15.4.2017 14:24

İLGİLİ HABERLER