Asayiş
  • 30.7.2008 16:13

OYUN OYNARKEN KALP KRİZİ GEÇİREN 8 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

BÜLENT VELİOĞLU
BOLU  - Dubai'nin Ankara konsolosluğundan gelen yetkililer, küçük çocuğun cenazesini aldılar.
Ahmat Khalid Almulla ailesi, Dubai'den Bolu'nun Abant Tabiat Parkındaki Abant Place Otel'e 1 hafta önce tatil için geldi. Doğal güzellikleri ile ünlü Abant'ta tatil yapan Almulla ailesinin 8 yaşındaki kalp hastası kızları Fatma Khalid Ahmad Almulla, dün gece oyuncakları ile oyun oynarken bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Otel görevlileri 112 Acil ekiplerini arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri, daha önce 4 kez kalp ameliyatı geçiren Fatma Khalid Ahmad Almulla'ya ilk
müdahalede bulunduktan sonra Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Fatma Khalid Ahmad Almulla hastanede yaşamını yitirdi.
Fatma Khalid Ahmad Almulla'nın ailesi, cenazeyi almak için bu sabah hastanenin morguna geldi. Bir hayli üzgün oldukları görülen baba Almulla, telefonla durumu yakınlarına bildirirken göz yaşlarına boğuldu. Dubai'nin Ankara konsolosluğundan gelen yetkililer, cenaze işlemlerini tamamladıktan sonra Fatma Khalid Ahmad Almulla'nın cenazesini alarak Ankara'ya gittiler.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:28

İLGİLİ HABERLER