Gündem
  • 30.6.2020 12:52

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın karısı kocasının aldatma mesajlarını yayınladı

Ufuk Bayraktar eşini kiminle aldattı, kaç yaşında, ınstagram, Twitter?

Ufuk Bayraktar eşini kiminle aldattı, kaç yaşında, ınstagram, Twitter? Ünlü oyuncunun eşi oyuncunun kendi hesabından aldatıldığını açıkladı.

Ufuk Bayraktar eşini kiminle aldattı, kaç yaşında, ınstagram, Twitter?

Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar’ın sosyal medya hesabından eşi Merve Bayraktar aldatıldığı fotoğrafları ifşa etti. Geçtiğimiz günlerde eşiyle olan fotoğrafını "Senden başkası gönlüme girerse, neyse imkansızı konuşmuyoruz" notuyla paylaşarak takipçilerin tam not alan oyuncu Ufuk Bayraktar'ın eşi Merve Bayraktar'ı aldattığı ileri sürüldü. Aldatıldığını düşünen Bayraktar, Ufuk Bayraktar'ın bir kadınla olan konuşmalarını paylaştı. Merve Bayraktar sonrada ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar’ın kendisinden özür dilediği yazıları paylaştı. Oyuncu Ufuk Bayraktar ise hakkında çıkan haberlerin yalan olduğunu söyledi.

Ezel dizisinde "Ramiz Dayı" karakterinin gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar sosyal medya konuşmaları ile gündem oldu. Merve Bayraktar eşinin kendisini genç bir kızla aldattığını ve mahkemeye vereceğini söyledi. Eşinin kendi evinde kendi yatağında genç bir kızla aldattığını ve mesajlarını gördüğünü söyleyen Merve Bayraktar bu paylaşımları Ufuk Bayraktar'ın Twitter hesabı üzerinden yaptı. Merve Bayraktar, ihanet mesajlarının ardından eşinin kendisinden af dilediği mesajları da paylaştı.

Ufuk Bayraktar'ın eşi Merve Bayraktar kimdir, kaç yaşında? Merve ...

Ufuk Bayraktar’ın eşi Merve Bayraktar’ın resmini paylaştığı kişi Instagram hesabında grcyldz isimli kişi. Şahsın Instagram hesabını kapattığı görüldü. Twitter hesabı ise duruyor.

Gürcan Yıldız hakkında detaylı bir bilgi yok.

Kendi yatağımda aldatıldım“ diyen Merve Bayraktar, Ufuk Bayraktar ...

Ufuk Bayraktar ifşa!

Ufuk Bayraktar'ın grcyldz (Gürcan Yıldız) isimli kadınla ınstagram hesabından yazışma resimleri aşağıdadır.

 Ufuk Bayraktar kimdir?

Ufuk Bayraktar (d. 12 Eylül 1981, İstanbul, Türkiye),Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

Liseyi Gürsoy Koleji'nde okuduktan sonra üniversiteye gitmeme kararı aldı ve babası Cevahir Bayraktar'ın Cihangir'de işlettiği Firuzağa Kahvesi'nde çalışmaya başladı.[1] Burada Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi ve yönetmenin Bekleme Odası ile Kader adlı filmlerinde rol aldı. Daha sonra Nuri Bilge Ceylan'ın İklimler, Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta, Cemal Şan'ın Ali'nin Sekiz Günü ve Feo Aladağ'ın Ayrılık adlı filmlerinde rol aldı.

ATV'de yayılanan Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz'in oynadığı "Ramiz Dayı" karakterinin gençliğini canlandırdı. Milat dizisinde ise onun çocukluğunu, genç oyuncu Hira Mert Yüce canlandırdı.

Merve Bayraktar ile evlidir ve Efe Cevahir adında bir oğlu vardır

Merve Bayraktar kimdir kaç yaşında nereli?

Hakkında pek fazla bilgi bulunmayan Merve Bayraktar, Ufuk Bayraktardan Efe Cevahir Bayraktar adında erkek çocuğuna sahiptir

 SABAH GAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 30.6.2020 13:02

İLGİLİ HABERLER