Dünya
  • 19.1.2018 01:11

Oyunda yenildi öfkesinden annesini öldürdü

California'lı bir adam, oynadığı video oyununa sinirlendikten sonra annesini öldürdü. Cezaevindeki kayıtlara göre 28 yaşındaki Matthew Douglas Nicholson cinayetle suçlanıyor.

Kaliforniya'da meydana gelen olayda 28 yaşındaki Matthew Nicholson oynadığı Oyunda sinirlendikten sonra 62 yaşındaki annesi Lydia Nicholson'ı tabancayla vurarak öldürdü.

Polis yetkilileri, Matthew Nicholson'ın oyun esnasında öfkelendiğini ve bağırmaya başladığını belirtti. Annesi onu kontrol etmek için odasına girdi ve çift tartışmaya başladı.

Nicholson tartışmada oyun kulaklığını kırdı ve annesini sorumlu tuttu. Nicholson, annesini ve babasını öldürmekle tehdit ederek evdeki silahı aldı. Nicholson’ın yaşanan bu olaydan sonra silahını alıp ateş etmeye başladığı belirtildi.

İki el ateş ettikten sonra, Nicholson silahı annesine çevirdi.

Araştırmacılar, Nicholson'ın silahını kendisinden alan babası Loren Nicholson'ı da vurmaya çalıştığını belirtti. Karışıklıkta 81 yaşındaki adam yaralanmadı.

Bir aile yakınının yaptığı başka bir açıklamaya göre Nicholson, olay sırasında odaya giren babasına da ateş etmek istedi fakat silah tutukluk yaptı. Daha sonra babası ani bir hamleyle çocuğunun elinden silahı alıp mermileri boşalttı ve olası ikinci bir ölümün önüne geçti.

Matthew Nicholson olaydan sonra kaçtı ve yakında Riverbank'taki kızkardeşinin evine gitti. Memurlar, adamın aracını buldu ve Nicholson olaysız gözaltına alındı. Nicholson, kefaletsiz bir şekilde hapse gönderildi.  

Kızkardeşi, annesini, oğullarını ve kocasını seven harika bir kişi olarak nitelendirdi. Lydia Nicholson yerel okulda çalışıyordu.

Güncellenme Tarihi : 19.1.2018 00:43

İLGİLİ HABERLER