Asayiş
  • 19.10.2020 13:05

Öz kızına tecavüz eden şerefsizi polisler suçüstü yakaladı

Öz kızına tecavüz ederken yakalanan zanlıya 8 gün ek tutukluluk..

Mağusa'da öz kızına tecavüz ederken Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından yakalanan O.D.'nin tutukluluk süresi uzatıldı.

Mağusa'da Derinya, mandıralar bölgesinde Cürümleri Önleme Şubesi ekiplerinin devriye görevi sırasında araç içinde öz kızı ile ilişkiye girerken suç üstü yakalanan O.D. yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkeme, "Yakın akraba ile cinsi münasebette bulunma", "16 yaşından küçük çocuğa cinsel tecavüz", "cinsel saldırı", "cinsel istismar" suçlamaları ile hakkında soruşturma yürütülen zanlının soruşturma amaçlı 8 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

Polis mahkemede verdiği ifadesinde, zanlının gönüllü ifadesinde suçunu kısmen itiraf ettiğini açıkladı.

Zanlının ve küçük kızın cep telefonlarına incelemek amacı ile mahkeme emri ile el konuldu.

Polis, araç kullanmayı öğretme bahanesi ile araçta yalnız kaldığı öz kızına tecavüz eden O.D.'nin kullandığı güzergâhlarla ilgili kamera görüntülerinin temin edildiğini açıkladı.

Polis, zanlının 6 saat içerisinde 3 farklı yerde öz kızına tecavüz ettiği olay ile ilgili titiz bir soruşturma yürütüyor.

Kan donduran tecavüz olayının ardından Sosyal Hizmetler devrede

Öz kızına tecavüz ederken Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından suçüstü yakalanan zanlı O.D hakkındaki polis soruşturması devam ederken, ülke genelinde infiale neden olan iğrenç tecavüz olayının ardından Sosyal Hizmetler Dairesi ekipleri devreye girdi.

Mağusa’da önceki gün araç kullanmayı öğreteceği bahanesi ile 14 yaşındaki öz kızına 6 saat içinde 3 ayrı yerde 3 kez tecavüz eden ve dün gece yarısı Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından yarı çıplak vaziyette araç içinde suçüstü tespit edilen O.D hakkındaki polis soruşturmasını genişletildi.

Bu süre içerisinde alkol tedavisi gören O.D’nin bağımlılığından kurtulduğu gerekçesi ile eşi ve çocuklarının yeniden eve gönderildiği ancak Sosyal Hizmetler Dairesi yetkililerinin kontrolü altında oldukları öğrenildi. O.D’nin Sosyal Hizmetler kontrolünde olduğu süre içerisinde öz kızına tecavüzde bulunması olayının ardından 14 yaşındaki çocuk ile 7 ve 6 yaşlarındaki küçüklerin de yeniden Sosyal Hizmetle Dairesi ekipleri tarafından devlet himayesi altına alındığı öğrenildi. O.D'nin en büyük çocuğunun ise 25 yaşında olduğu öğrenildi.

Zanlı O.D’nin ise alkol tedavisi görmesine rağmen polis tarafından suçüstü yakalandığı sırada nefesinde 244 promil alkol olduğu tespit edildi.

3 AYRI YERDE, 3 AYRI TECAVÜZ

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Gökhan Kol mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı O.D’in 15 Ekim 2020 ile 16 Ekim 2020 tarihlerinde, saat 18:00 ile 00:35 saatleri arasında önce Mağusa Tır Parkı’nda, ardından Çamlık bölgesinde, daha sonra ise Derinya mandıralar bölgesinde aracı içinde 14 yaşındaki kızına 3 kez tecavüz edip, ellemek sureti ile de cinsel saldırıda bulunduğunu açıkladı. Zanlının 00:35 sıralarında Derinya Mandıralar bölgesinde Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından araçta küçük kız ile birlikte yarı çıplak halde tespit edilip suçüstü hali gereği tutuklandığını açıkladı. Polis memuru Kol, zanlının poliste verdiği ifadesinin kısmen itiraf niteliğinde olduğunu açıklamıştı.

Güncellenme Tarihi : 19.10.2020 12:12

İLGİLİ HABERLER