Asayiş
  • 1.3.2021 15:29

Öz ve Üvey annelerini öldüren genç alkollü çıktı

 Öz ve üvey annesini öldürüp intihar etmişti! Katliamın ardından 'bunalım' detayı çıktı

Son dakika haberi... İstanbul Silivri’de beraber yaşadığı öz ve üvey annesini öldürdükten sonra intihar eden Murat Berk'in, babasının ölümü sebebiyle bir süredir bunalımda olduğu ortaya çıktı. Olay gecesi alkollü olduğu öğrenilen Berk'in, iki kadını da öldürdükten sonra eski Silivri Belediye Başkanı’nın oğlunu arayarak “Öz ve üvey annemi öldürdüm, şimdi sıra bende” dediği ardından da intihar ettiği ileri sürüldü.

İstanbul Silivri'de beraber yaşadığı öz ve üvey annesini öldürdükten sonra intihar eden Murat Berk'in, babasının ölümü sebebiyle bir süredir bunalımda olduğu ortaya çıktı. Olay gecesi alkollü olduğu öğrenilen Berk'in, iki kadını da öldürdükten sonra eski Silivri Belediye Başkanı'nın oğlunu arayarak "Öz ve üvey annemi öldürdüm, şimdi sıra bende" dediği ardından da intihar ettiği ileri sürüldü.

Olay, Silivri'nin Balaban Mahallesi'nde ormanlık alanda yer alan bir çiftlik evinde cumartesiyi pazara bağlayan gece meydana geldi. İddiaya göre olay günü alkollü olduğu öğrenilen Murat Berk (33); henüz belirlenemeyen bir nedenle beraber yaşadığı öz annesi Gülsüm Berk (70) ve üvey annesi Güler Kaya (45) ile tartışmaya başladı. Berk, alkolün de etkisiyle evde bulunan ruhsatsız silahını alarak iki kadına da ateş açmaya başladı. Başlarından vurulan Gülsüm Berk ve Güler Kaya olay yerinde hayatını kaybetti.

"SIRA BENDE"

İddiaya göre cinayeti işledikten sonra evin ikinci katına çıkarak sinir krizi geçirmeye başlayan Berk, yakın arkadaşı olduğu öğrenilen eski Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın oğlu Serim Sencer'i aradı. Berk'in, arkadaşına "Onları öldürdüm şimdi sıra bende" dediği ardından da intihar ettiği ileri sürüldü. Durumun ihbar edilmesinin ardından olay yerine gelen ekipler inceleme başlattı.

2 YIL ÖNCE BABASINI KAYBETMİŞ

Ekonomik sıkıntılarının bulunmadığı öğrenilen Murat Berk'in, 2 yıl önce babasını kaybettiği ortaya çıktı. Berk'in, kanser hastası babasının ölümünden derinden etkilendiği ve bunalıma girdiği öğrenildi
 

Güncellenme Tarihi : 1.3.2021 15:31

İLGİLİ HABERLER