Yaşam
  • 22.10.2008 03:12

"ÖZCAN DENİZ'İN BİSEKSÜEL OLUP OLMADIĞI TESPİT EDİLSİN"

Eski sevgililer Özcan Deniz ile Şebnem Schaeffer arasında süren "hakaret" davasında ilginç bir gelişme yaşandı. Schaeffer'in avukatı mahkemeden şarkıcı Deniz'in biseksüel olup olmadığının tespit edilmesini istedi.
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, iki yıl önce ilişki yaşadığı Şebnem Schaeffer'in bir programda kendisinin biseksüel olduğunu söylediğini iddia ederek dava açmıştı. Ünlü manken de, Deniz'in sahneden yaptığı bir konuşmada, kendisi için, "Şebnem bornozunu bizim evde unutmuş" dediğini belirterek, kendisini küçük düşürdüğü gerekçesiyle karşı dava açmıştı. Birleştirilen iki davanın Şişli Mahkemesi'nde görülen Temmuz ayındaki duruşmasında Deniz'in avukatları, Schaeffer'in akıl sağlığının yerinde olup olmadığının incelenmesini talep etmişti.
Şişli Etfal Hastanesi'nden alınan raporda, genç mankenin akıl sağlığının yerinde olduğu tespit edilerek son duruşmada zapta geçti. Ancak bu kez Şebnem Schaeffer'in avukatı İbrahim Fırat, hakimden ilginç bir talepte bulundu.
DURUŞMA ERTELENDİ
Fırat hakime, "Karşı taraf, müvekkilimin kendisine "Biseksüel" diyerek hakaret ettiğini iddia etmektedir. Biseksüel iddiası bu davanın ana konusudur. Söz konusu kişinin biseksüel olup olmadığının Adli Tıp Kurumu veya tam teşükküllü bir devlet hastanesi tarafından tespitini talep ediyoruz." Hakim, mazeret bildirerek duruşmaya katılmayan Özcan Deniz'in avukatının konuyla ilgili beyanını aldıktan sonra bu talep ile ilgili kararın verileceğini söyleyerek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
‘BEN HÂLÂ BAKiREYiM’
Şebnem Schaeffer 4 yıl önce nişanlısı manken Şenol İpek'ten ayrıldığında, "Beni beyaz gelinlik giyecek kadar temiz bıraktığı için teşekkür ederim demişti." İş adamı İlhan Doğan ile de aşk yaşayan Schaeffer o günlerde, BUGÜN'den Şebnem Özuzcan'a verdiği röportajda 'bakire' olduğunu açıklayarak gündeme oturluştu. Doğan'dan iki yıl önce ayrılan Schaeffer, en son Nevzat Bektaş ile görüntülenmişti. Güzel manken, geçtiğimiz günlerde hâlâ bakire olduğunu tekrarladı.
Şebnem ÖZUZCAN /BUGÜN

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:07

İLGİLİ HABERLER