Gündem
  • 17.5.2022 01:57

Özdağ'dan Soylu'ya : 15 Temmuz'da yarım bıraktığınız neyi bitirmeye hazırlanıyorsunuz

Özdağ’dan Soylu’ya ’15 Temmuz’ sorusu: Neye hazırlanıyorsunuz? Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "15 Temmuz’da yarım kalan işimizi tamamlayacağız." sözlerine yanıt verdi. Özdağ, "15 Temmuz'da ne eksik kaldı? Türk milletinin bunu bilmeye hakkı var. Neye hazırlanıyorsunuz?" diye sordu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, parti genel merkezinde gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Bekliyoruz. 15 Temmuz’da yarım kalan işimizi tamamlayacağız.” sözlerine tepki gösteren Özdağ “Neye hazırlanıyorsunuz?” diye sordu.

‘SOYLU VE EKİBİ ÇOK TEHLİKELİ BİR OYUN OYNUYOR’

Özdağ’ın açıklamaları şöyle:

‘NEYİ YARIM BIRAKTINIZ?’

“15 Temmuz’da yarım bıraktıklarımızı tamamlayacağız.” Buradan soruyoruz. 15 Temmuz’da neyi yarım bıraktınız?

15 Temmuz bir FETÖ ayaklanmasıydı. Bu FETÖ ayaklanması Türk ordusunun Atatürk’e sadık fertleri tarafından bastırıldı. Siz devlet içinde paralel bir devlet oluşmasına izin verdiniz. Ve bu paralel devlet darbe girişiminde bulundu. Bu darbeyi engelleyecek olan Cumhuriyet ve Atatürk’e sadık subay ve general kadrolarını yıllarca kumpaslarla tasfiye etmiştiniz. Bu sözde davaların savcısı olmuştunuz.

‘NEYE HAZIRLANIYORSUNUZ?’

Şimdi “15 Temmuz’da eksik bıraktığınız şeyi tamamlayacağız” diyorsunuz. Neyi tamamlayacaksınız? 15 Temmuz’da ne eksik kaldı? Türk milletinin bunu bilmeye hakkı var. Darbenin tamamlanmasının mı eksikliğini hissediyorsun? Yoksa darbeyi bastıran milli güçlerin eksik yaptığı bir şeyden mi bahsediyorsun?”

SOYLU NE DEMİŞTİ?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT yayınında “Bekliyoruz. 15 Temmuz’da yarım kalan işimizi tamamlayacağız kaos planıyla. Çok net söylüyorum. Kaos planı çıkaracaklar ya; hepimiz bekliyoruz. Şuramızdayız(boğazını göstererek) kaos planı yapacak cici arkadaşlarımızı bekliyoruz. Yeni Soros’u bekliyoruz. Yeni Soros’un Kavala’larını bekliyoruz. 15 Temmuz’da tamamlayamadığımız işi tamamlayacağız” demişti.

Güncellenme Tarihi : 17.5.2022 22:36

İLGİLİ HABERLER