Spor
  • 24.8.2009 00:30

ÖZDİLEK: 'MAÇ ÖNCESİNDE ZİHİNLERİMİZDE KAZANMIŞTIK!..'

Antalyaspor, Turkcell Süper Lig'in 3. haftas?nda evinde Kasımpaşa'yı 2-0'lık skorla yenerek ligdeki ilk galibiyetini aldı.


Galibiyet sonrası konuşmanın kolay olduğunu belirten Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Kaybettiğimiz maçlar, bugünkü galibiyetin habercisiydi. Oyuncularımızdaki arzu ve istek oldukça galip gelmemiz kaçınılmaz. Kasımpaşa hızlı adamlarıyla gol bulmak isterken biz oyunu kontrol etmeye çalıştık. İlk yarıda 6-7 pozisyon bulurken ikinci yarıda oyuncularımın isteği arzusu devam ettirdi. Duran toptan gol atmak sevindirici. Oyuncularımın arzu ve isteğinden çok mutluyum. Galibiyeti ne çok abartacağız ne de üzüntüyü büyüteceğiz. Bugün itibarıyla bu sevinci yaşayacağız. Yarın Eskişehirspor maçına hazırlanacağız. Daha aruzlu ve daha istekli oynadığımız için maçı kazandık" dedi.


Galibiyet isteyerek sahaya çıktıklarını belirten Özdilek, "Özellikle bugün ofansif yapıyla sahaya çıktık. İlk devre 7 tane pozisyon ürettik. Golü bulsaydık, daha çabuk koparacaktık maçı. Kendi içimizde endişe duymadık. Biz birbirimize inan bir takımız. Dolayısıyla maç öncesinden karşılaşmayı zihinlerimizde kazanmıştık" dedi.


Antalyaspor'un ikinci golünü atan Veysel Cihan ise, "Bundan önceki karşılaşmalarda pozisyonları değerlendiremediğimiz için galip gelememiştik. Bugün iyi mücadele ettik. İnşallah Antalya şehrine yakışır, küme düşme korkusu yaşamadan ligi bitiririz" diye konuştu.


Kasımpaşa Teknik Direktörü Besim Durmuş da, "İlk iki haftada mağlup olmuştuk. Antalya'ya daha hazır geldik. Kazanamazsak da kaybetmemeyi düşünerek sahaya çıktık. Direncimiz iyiydi. Fakat hiç beklenmedik duran toptan gol yedik. Çok çalışmamıza rağmen bu zaafımızı düzeltemedik. Kısa zamanda problemleri çözmemiz lazım" ifadesini kullandı.


Kasımpaşa'nın orta saha oyuncusu Murat Akın ise, "En azından bir puan için gelmiştik. Maç ortada giderken bireysel hatalardan gol yedik. Önümüzdeki haftaya bakıyoruz. İnşallah haftaya Gençlerbirliği maçında ilk 3 puanımızı alacağız" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:34

İLGİLİ HABERLER