Spor
  • 30.8.2009 01:43

ÖZDİLEK:BU OYUNUN NETİCESİ BU OLMAMALIYDI

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Antalyaspor karşısında istedikleri oyunu oynayamadıklarını, ama önemli olan galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan ve Eskişehirspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona eren maç sonrası basın toplantısı düzenleyen Çalımbay, "Zor bir lig maçı oynadık. Antalya maçının zor geçeceğini çok iyi biliyorduk. Maçın başında çok şansız bir gol yedik. Ama buna rağmen oyundan kopmadık. Tabii istediğimiz oyunu oynamadık, eksiklerimiz vardı. Çok iyi şeyler yapmamız gerekiyordu, yapamadık. Ama önemli olan galibiyetti. Bu maçtan iyi dersler çıkarıp, arayı iyi değerlendirip, yaptığımız hataları bir daha yapmayıp oynadığımız oyunun üzerine çıkıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Antalyaspor iyi mücadele etti, kendilerini tebrik ediyorum" dedi.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, milli maçlar sebebiyle lige verilecek arayı cumartesi günü Bursaspor'la hazırlık maçı yaparak değerlendireceklerini sözlerine ekledi.
Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise, "Bu oyundan sonra aldığımız mağlubiyet hakkında konuşmak çok da doğru değil, açıkçası. Maçın başından sonuna kadar futbol adına her şeyi yapan bir Antalyaspor var. İki duran top, iki gol. İlk gol de tartışmaya açık, faul mu, değil mi? Oyunun geneline bakıldığında özellikle ikinci yarı Eskişehirspor, yarı sahayı geçemedi. Bu kadar çok gol kaçırırsak da, 2-1 mağlup olduk. Dolayısıyla üzgünüz. İyi oynayan, iyi mücadele eden, futbol adına güzel şeyler yapmaya çalışan bir takımız. Bu böyle olduğu sürece önümüzdeki haftalarda bunları puanlarla telafi edeceğiz. Sonucunda bir deplasman kaybettik. Tabii ki, üzgünüz. Bu oyunun neticesi bu olmamalıydı. Ama futbolda kazanan her zaman haklıdır. O yönden Eskişehirspor'u tebrik ediyor, bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:27

İLGİLİ HABERLER