Spor
  • 31.1.2014 17:44

Özer Hurmacı'ya kritik 'Şampiyonluk' sorusu

Trabzonspor, Kasımpaşa’dan 1,5 yıllığına kiraladığı Özer Hurmacı'ya basın mensupları '2010-2011 sezonu şampiyonu kim?' sorusunu yöneltti.

Trabzonspor’un, 500 bin Euro’ya Kasımpaşa’dan satın alma opsiyonuyla birlikte 1,5 yıllığına kiraladığı Özer Hurmacı, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde kulüp asbaşkanı Ali Kemal Başaran da hazır bulundu. Özer’in çok kaliteli ve karakterli bir oyuncu olduğunu belirten Başaran, uzun yıllar Trabzonspor forması altında başarılı bir performans sergileyeceğine olan inancının tam olduğunu ifade etti.

"BEN TRABZONSPORLUYUM"

Özer Hurmacı, Trabzonspor’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Çok farklı duygular yaşıyorum. Ben Trabzonsporluyum. Bunu herkes benden çok daha iyi biliyor. Biz Trabzonsporlular çok fanatiğiz. Benim buraya gelmem bugüne kısmetmiş. Çok heyecanlıyım çok da mutluyum. İnşallah futbol hayatımın en verimli ve en başarılı yıllarını burada geçirmeyi Allah bana nasip eder. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu’na ve beni sevdiğim bu renge kavuşturanlara, Allah’ıma bin şükürler olsun. Fazla da konuşmak istemiyorum inşallah sahada hünerlerimi gösterip bunu kanıtlamak istiyorum" dedi.

"17 YAŞINDA TRABZONSPOR İLE ANTRENMANLARA ÇIKTIM"

17 yaşında Trabzonspor ile antrenmana çıktığını ifade eden Özer, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benim bonservisim elime ilk 17 yaşında düştü. 17 yaşında henüz yüzünde sivilceler olan bir insan olarak bonservisimle Trabzon’a geldim. Burada oynamak için geldim. Antrenmanlara çıktım ancak daha sonra tekrar Almanya’ya dönüşüm oldu ve Ankaraspor’a geldim. 5 yıl boyunca orada oynadım ve verdiğim her röportajda Trabzonspor’da oynamak istediğimi söyledim. Nasip olmadı. O zamanki Ankaragücü Başkanımız Melih Gökçek’ti. Üç yıl üst üste transfer görüşmemiz oldu kendisiyle. Her seferinde bana hangi takıma gitmek istiyorsun dediklerinde ben ‘Trabzonspor’ dedim. Ankaraspor’daki son yılımda çok başarılı bir pozisyona geldiğimde ve değerim yükseldiğinde Fenerbahçe beni transfer etti. Ben ekmek yediğim kaba pislemem. Trabzonlu bir delikanlıya yakışmaz. Orada çok iyi arkadaşlarım oldu ve vefa borcum olan Aykut Kocaman var ama bunların hepsi geçmişte kalan şeylerdir. Gerçek olan şu ki ben şu anda sevdiğim ve tuttuğum kulüpteyim. Tek derdim ve tek amcacım bu. İnşallah bunlar konuşulur ve geçmişim de sürekli deşilmez."

"O ZAMANKİ BAŞKANIMIZIN NELER YAPTIĞINI BİZ DE BİLMİYORDUK"

Özer, basın mensuplarının "2010-2011 sezonu şampiyonu kim?" şeklindeki sorusuna ise, "Bu soruyu sanal alemden bana soracağınızı biliyordum. Benim burada yaptığım bir açıklama hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Allah’a ve adalete inanan insanlarız. Karar ne verilirse buna bütün Türkiye saygı duyacaktır. Ben Trabzonsporluyum ve o zaman Fenerbahçe forması giyip, o formayı terletiyordum. Devam eden bir süreç var. Ben bunu onlardan daha iyi bilmiyorum. O zamanki başkanımızın neler yaptığını biz de bilmiyorduk. Biz de kamuoyundan öğrendik. O yüzden bu konuda açıklama yapmam ne derece doğru olur bilmiyorum. Karar ne verilirse verilsin, Türkiye saygı duyacaktır" şeklinde konuştu.

Trabzonspor’un yeni transferi Özer Hurmacı, yeni takımında 21 numaralı formayı giyecek.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:01

İLGİLİ HABERLER