Spor
  • 3.8.2009 03:33

ÖZGENER BARIŞTIRDI...

Dev final için stada gelen Aziz Yıldırım ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören zoraki el sıkıştı!.. Mehmet Topuz transferinde ikili tartışmıştı. Federasyon Başkanı Mahmut Özgener onları barıştırdı. Ancak Özgener'in çabalarına rağmen ikili konuşmadı. Protokol tribününde oturan ikilinin sert ifadesi gözlerden kaçmadı.

DEMİRÖREN'E KÜFÜR
Fenerbahçeli taraftarlar, maç öncesi Yıldırım Demirören ve ailesine küfür edince ortam bir anda gerildi. Beşiktaş Başkanı Demirören'in yanındakiler olayın daha fazla büyümesini engelledi. Beşiktaş Başkanı, maç sonu Aziz Yıldırım'ın elini sıktı ve kupa seromonisini beklemeden Atatürk Olimpiyat Stadı'nı terk etti.

HAKEMLERE ÖZEL
Federasyon, dev maç için hakemlere özel forma yaptırdı. Derbinin hakem üçlüsü ilk yarıda kırmızı renkli formalarla bir hayli dikkat çekti. Hakem triosunun karşılaşmanın ikinci yarısına siyah formalarla çıkması da ilginçti.

ÖZLENEN TABLO
Başkanların tribündeki gergin hallerinin aksine iki takımın teknik direktörleri ve futbolcuları örnek bir duruş sergilediler. Denizli ve Daum maç öncesi sarmaş dolaş olurken, Alman hoca ile eski talebeleri arasındaki sohbet de görülmeye değerdi.

OLİMPİYAT BOŞ KALDI!
Süper Kupa finalinin Olimpiyat Stadı'nda oynanması nedeniyle Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. İlk kez Türkiye'de oynanan Süper Kupa finalini yaklaşık 30 bin taraftar izledi. Olimpiyat Stadı'nın yarısından fazlası boştu. Taraftarlar stada güçlükle gelebildi. Bazı taraftarlar İETT otobüslerinin camlarını kırararak olay çıkardı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER