Spor
  • 14.10.2008 00:06

ÖZGENER: 'TERİM İLE İMZAYI BEKLEYİN, ANLAŞMAYI DEĞİL!..'

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Türk Futbolunun gelişmesi için altyapıya yatırım yapmanın önemini iyi bildiklerini ve bu anlayışla hareket ettiklerini belirtirken, "Milli Takımlar Teknik direktörü Fatih Terim'le Estonya maçından sonra en kısa sürede bu sözleşmeyi 2012'ye kadar uzatacağız." dedi. 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözleşmesini 2012 yılına kadar uzatacaklarını belirterek, ''Yani, imzayı bekleyin, anlaşmayı değil'' dedi.
Mahmut Özgener, (A) Milli Takım'ın Estonya ile çarşamba günü yapacağı Dünya Kupası 5. Eleme Grubu maçı için gelinen Tallin Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Fatih Terim ile Estonya maçı sonrası konuşacaklarını belirterek, ''Çok kısa zamanda hoca ile imzalayacağız, göreceksiniz. 2012'ye uzatacağız. Yani, imzayı bekleyin, anlaşmayı değil. Bu maç geçsin, çok kısa zamanda atarız'' diye konuştu.
Başkan Özgener, Estonya ile yapılacak maçı değerlendirerek, havanın çok soğuk olduğunu, ancak bu havayı beklediklerini söyledi. Estonya'nın şu ana kadar grupta puanının olmadığını anımsatan Özgener, bunun maçın kolay geçeceği anlamına gelmeyeceğini ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:26

İLGİLİ HABERLER