Yaşam
  • 7.10.2020 09:52

Özgü Namal kacısının cenazesine katılamadı

Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral 53 yaşında hayatını kaybetti

Oyuncu Özgü Namal'ın 53 yaşındaki nefes terapisti eşi Ahmet Serdar Oral kalp krizi geçirdi. Çocuklarının bakıcısının fark etmesi üzerine durum sağlık ekiplerine bildirildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Oral, hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Ahmet Serdar Oral, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Uzun süredir Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşamını sürdüren Ahmet Serdar Oral geçtiğimiz aylarda ailesiyle birlikte İstanbul'a dönmüştü.

CENAZEYE KATILAMADI

ÖZGÜ Namal’ın (41) 7 yıldır birlikte olduğu nefes terapisti eşi Serdar Oral (53) hayatını kaybetti. Serdar Oral, dün sabaha karşı İstanbul’da evlerinde kalp krizi geçirdi. Oral, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Oral Kanlıca Mezarlığı’na defnedildi.

BÜTÜN HAYATI DEĞİŞTİ

CENAZEYE KATILAMADI

Pandemi tedbirleri nedeniyle yaklaşık 20 kişinin katıldığı cenazeye, Özgü Namal ayakta durmakta zorlandığı için gidemedi. Namal, mezarlığa “Biricik eşim ve babamız” yazılı bir çiçek gönderdi.Cenazeye katılanlar arasında yer alan ünlü yapımcı Raci Şaşmaz, bir süre mezarın başında bekledi.

ÇOCUKLAR İÇİN DÖNDÜLER

Namal ve Oral kısa bir süre önce ise çocuklarının eğitimi için İstanbul’a döndü. Kariyerine de kaldığı yerden devam kararı alan Namal, pandemi nedeniyle çekimleri ertelenen iki filme “evet” demişti.

BÜTÜN HAYATI DEĞİŞTİ

Özgü Namal, 2013 yılında Serdar Oral’la aşk yaşamaya başladı. 2015 yılında çiftin bir bebekleri oldu. Namal ve Oral oğullarına Nefes adını verdi.2014 yılında son olarak “Merhamet” adlı dizide boy gösteren Namal, oğlunun doğumuyla oyunculuğu bıraktı ve ailesiyle birlikte Muğla-Köyceğiz’de doğayla iç içe bir yaşam kurdu. Çiftin 2016’da ise Elem Su adını verdikleri kızları dünyaya geldi.

Güncellenme Tarihi : 7.10.2020 21:09

İLGİLİ HABERLER