Gündem
  • 5.4.2020 16:26

Özgür Özel'den Süleyman Soylu'ya küstah cevap

DHKP-C'li Helin Bölek'in ölümü nedeniyle üzüntülerini ifade eden CHP'li Özgür Özel hiç beklemediği bir cevap alınca haddini aştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisine verdiği cevap karşısında adeta çılgına dönen CHP'li Özel, tepki çeken ifadeler kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel sosyal medya hesabından DHKP-C'li Grup Yorum üyesi Helin Bölek'in ölüm orucundayken yaşamını yitirmesinin ardından üzüntüsünü dile getirdi. Özel, "Helin Bölek'in ölüm orucundayken yaşamını yitirmesinin üzüntüsü içindeyiz. Gün, ölüm orucunu sürdüren Mustafa Koçak ve İbrahim Gökçek'i yaşatmak için harekete geçme günüdür. Talepler yerine getirilmeli, toprağa yeni bir canın düşmesi engellenmelidir" diye yazdı.

 

Bakan Soylu'dan tarihe geçecek cevap

Özgür Özel’e Twitter'dan cevap veren İçişleri Bakan Süleyman Soylu, terör sevici CHP'liye ağzının payını verdi. Soylu, "DHKP-C'nin değirmenine ölü taşıyan da sizsiniz. Hastaneye kaldırıldığı halde DHKP-C’nin talimatıyla tedavisini engelleyerek hastaneden çıkartıp ölüme yatıran sizin milletvekilleriniz. Ölümü kutsallaştırıp DHKP-C’nin değirmenine ölü taşıyan da sizsiniz. Gerçek yüzünüz bir kere daha görüldü, örgüt yalakaları.” ifadelerini kullandı.

Küstah cevap

İçişleri Bakan Süleyman Soylu’nun kendisi etiketleyerek yaptığı paylaşıma CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel küstah şekilde cevap verdi.

Özel, “CHP'nin adını bir örgütle yan yana getirirken insan biraz utanır. Örgüt yalakası, senin gibi bir örgütten finansman elde edendir; bir örgütü kampanyasında kullanandır; bir örgüte ne istediyse verendir. Senin ve DHKP-C’nin aksine ölümü değil yaşamı kutsuyoruz!” dedi.

Güncellenme Tarihi : 5.4.2020 16:15

İLGİLİ HABERLER