Gündem
  • 22.11.2019 16:55

Öztürk Yılmaz’dan sert tepki! 'Benim Erdoğan ile görüşmem...'

Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Sözcü Gazetesi’nde kalem oynatan Rahmi Tura'n'ın CHP'li bir kişinin genel başkan olmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü yalanına ilişkin, “Benim Sayın Erdoğan ile herhangi bir görüşmem olmamıştır. Kendi tiyatrolarını, katakullilerini, pisliklerini bize bulaştıramazlar” dedi.

Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, yeni bir siyasi parti kurma hazırlığında olduklarını, bu kapsamda önceki pazar “Hepimiz Buradayız Oluşumu” adı altında toplantı gerçekleştirdiklerini anımsattı.

Türkiye’de demokrasinin, hukukun bittiğini, basın hürriyeti diye bir şeyin olmadığını öne süren ve bu nedenle manifestolarının basında yer bulmadığını savunan Yılmaz, “Bu, şu anlama geliyor: Türkiye’de muhalefet iktidarı eleştiriyor ama aynısını, hatta daha kötüsünü kendisi yapıyor. Eline geçse iktidardan daha zalim, daha antidemokratik, daha beter olacak. İktidarla muhalefet aynı düzenin parçalarıdır. Bu düzenin bozulmasını istemiyorlar. Ama biz yıkacağız o düzeni” ifadelerini kullandı.

"Görüşmem olmamıştır"

Yılmaz, CHP’li bir siyasetçinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Külliye’de görüştüğüne yönelik iddialarla ilgili, “Ben bağımsız bir milletvekiliyim, benimle zerre kadar bir alakası yok” yanıtını verdi, sözlerine şu şekilde devam eden Yılmaz , “Benim Sayın Erdoğan ile herhangi bir görüşmem olmamıştır. Kendi tiyatrolarını, katakullilerini, pisliklerini bize bulaştıramazlar” dedi.

Öztürk Yılmaz, “Bizim oluşumumuz; içerisine vatanseverleri alan, gerçekten hak, hukuk, adalet, demokrasi isteyen, ülkenin önünü açmak isteyen, Türkiye’nin rezerv kitlesini taşıyan bir oluşumdur. Bu oluşum pırıl pırıl bir oluşumdur. Yurtseverlerin oluşturduğu bir oluşumdur.” diyerek sözlerini noktaladı.

Güncellenme Tarihi : 22.11.2019 16:56

İLGİLİ HABERLER