Dünya
  • 22.5.2020 21:18

Pakistan'da üşen uçakta inanılmaz kurtuluş!.. Ünlü manken Zara Abid öldü

Pakistan'da yolcu uçağı düştü: 1 kişi sağ kurtuldu!

Pakistan'da Lahor-Karaçi seferini yapan bir Airbus 320 tipi yolcu uçağı Jinnah Uluslararası Havaalanı'na inmeyi planlarken havalimanı yakınlarına düştü. 107 yolcu ve mürettebat taşıyan uçaktan 1 kişi sağ kurtulabildi.

PM Modi condoles loss of lives in Pakistan plane crash

Pakistan Uluslararası Havayoları'na ait en az 107 kişiyi taşıyan Airbus A320 tipi yolcu uçağı, Karaçi kentinde bulunan Jinnah Uluslararası Havaalanı'na (CAA) inişe geçtiği sırada düştü.Lahor'dan kalkan PK-303 sefer sayılı yolcuğu uçağının Karaçi'de evlerin arasına düştüğü aktarıldı.

Pakistan plane crash: At least three survivors after aircraft ...

Jinnah Uluslararası Havaalanı (CAA), uçağın inişe geçmesinden 1 dakika önce iletişimin kesildiğini belirtti.

İNANILMAZ KURTULUŞ

At least one passenger survived Pakistan plane crash, says govt ...

Pakistan hükümeti kazada en az 1 yolcunun sağ kurtarıldığını açıkladı. Sindh eyaleti Başbakanı Murad Ali Shah, bankacı Zafar Mahmood’un düşen uçaktan şans eseri hayatta kaldığını belirterek Mahmood’un sağlık durumuyla yakından ilgilendiğini belirtti.

ACİL DURUM ÇAĞRISI YAPMIŞ

PIA Plane Crash near Karachi Airport Today Latest News Update ...

Öte yandan pilotun düşüşten önce kule ile irtibata geçtiği ve iki motorun da bozulduğunu söylediği ortaya çıktı. Havacılık üzerine bilgilerin yer aldığı liveatc.net’te yer alan verilere göre düşüşten önce pilot, “Biz geri dönüyoruz, motorlarımızı yitirdik” dediği duyulurken bundan 12 saniye sonra ise “Mayday” çağrısı yaptığı anlaşıldı.

Pakistan Airlines plane crash: At least two of the 98 on board survive ...

ÜNLÜ MODEL DE UÇAKTAYDI!

Zara Abid Ali-Pakistani Beautiful Model and Actress

5d3c12b52b657

Uçağın yolcu listesinin de paylaşılmasıyla düşen uçakta, Pakistanlı ünlü model Zara Abid’in de bulunduğu ortaya çıktı. Ülkenin önde gelen moda tasarımcısı Khadijah Shah sosyal medya hesabından paylaşım yaparak hayatını kaybeden Abid’in çok çalışkan ve harika bir insan olduğunu ifade etti.

Roll on with Zara Abid | Social Diary

Güncellenme Tarihi : 22.5.2020 21:25

İLGİLİ HABERLER