Asayiş
  • 8.4.2019 22:52

Palu ailesinden bir de tecavüz çıktı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 11 yıl önce, Meryem Tahnal ve kızı Melike'nin kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Palu Ailesi'nin 6 üyesinin yargılanmasına başlandı. Tuncer Ustael, Meryem Tahnal'ı, 'eziyet çektirerek öldürmek'ten hakim karşısına çıktı.

Palu Ailesi

Mahkemede Tuncer Ustael, emniyetteki ifadesini baskı altında verdiğini belirterek; "Meryem'i (Tahnal),Hikmet Ş. ve Yusuf Ş. öldürdü. Maktulü iğne tozuyla öldürmüşler. Kendisini hiç darp etmedim. Cin ve benzeri şeylere de inanmam" dedi. Meryem'in annesi Havva Palu ise "Tuncer bizi cinlerle korkuttu. Kızıma şiddet uyguluyordu. Öldüğünde yüzünde darp izi vardı. Tuncer ve İsa, Meryem'i gömdü" diye konuştu.

Kızım bakireydi, tecavüz etmiş olabilir... Test yapın

Meryem Tahnal'ın ölümünün ardından sığınma evine götürüldüğünü belirten Hava Palu, "Ben sığınma evindeyken, Tuncer'in Körfez'de bulunan 4 katlı evimi sattığını söylediler" dedi. Neden şikayetçi olmadığının sorulması üzerine Hava Palu, "Her gün evde beraberdik. Hiç yanımızdan ayrılmıyordu. Şikayet etme fırsatımız yoktu. Etkisi altındaydık, korkuyorduk. Tuncer bize, 'Benim kalp gözüm açık, ben sizi koruyorum, yoksa çeker giderim, burada kalırsınız' diyordu" ifadelerini kullandı.

Hava Palu son olarak mahkeme heyetine sanıklar arasında bulunan kızı Ayşe Palu için bekaret testi yapılmasını istediğini söyleyerek, "Ayşe bekar. Ama Tuncer, araba ile zaman zaman onu alıp gidiyordu. Bu kızımı götürdüğünde neler oldu bilmiyorum. Bu araştırılsın, test yapılsın" diye konuştu.

AYŞE PALU: ABLAM ÇİMLERDE OTURURKEN ÖLDÜ

Ayşe Palu ise "Ablam ölmeden önce çimenlikte oturuyordu. Yere yattı ve hareketsiz kaldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar vardı. Ölmeden önce bitkin ve baygındı. Arabada 2-3 ay kaldık. Eniştem sürekli ablamı darbediyordu. İstanbul'da kaldığımız dönemde de Tuncer ablam Meryem'i hep darbediyordu. Eliyle yüzüne, kafasına ve sırtına vuruyordu. Aynı dönemde ablamı aç da bırakıyordu, 2-3 günde bir yemek veriyordu. Biz engel olmak istiyorduk ama Tuncer 'Siz karışmayın' diyordu. Ablam bir gece çimenlikte otururken birden öldü. Ölmeden önce de bitkin durumdaydı. Daha sonra Tuncer'in ısrarı ile ablamı gömdüler ve karakola gidip kayıp başvurusu yaptık" diye ifade verdi.

'CİN ÇIKARACAĞIM DİYEREK İLİŞKİYE GİRDİ'

Ayşe Palu, eniştesi Tuncer Ustael'in kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ederek, "Meryem ölmeden önce benim karnım ağrıyordu. Tuncer 'Cin çıkaracağım' diyerek beni kandırdı ve cinsel ilişkiye girdi. Bizi sürekli korkutuyordu, o olmazsa cinlerin bize zarar vereceğini söylüyordu. Bu nedenle Tuncer'in sözünden çıkamıyorduk" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 8.4.2019 23:01

İLGİLİ HABERLER