Spor
  • 26.6.2006 00:11

PANCU VE FRASİENANU İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Turkcell Super Ligi'ne yükselen Bursaspor, Romen futbolcular Pancu ve Frasienanu ile sözleşme imzaladı.
      Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl'ın da katıldığı Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ndeki törende, 3 sezondur Bursaspor forması giyen Frasineanu ile bir yılı opsiyonlu 2 yıl, Pancu ile de 3 yıllık sözleşme imzalandı.
      Frasineanu, törende yaptığı konuşmada, yeniden Bursaspor ile anlaşma imzalamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, ''Geçen sezona göre bu yıl daha iyi bir performans göstermek istiyorum. Takıma birçok yeni arkadaşımız katıldı. Arkadaşlarımız ile en kısa sürede kaynaşıp birbirimizi iyi tanımamız gerekiyor. Hazırlık kampını en iyi şekilde geçirip sezona güzel başlamak istiyoruz'' dedi. Takım arkadaşı Pancu ile Rapid Bükreş takımında birlikte forma giydiklerini de hatırlatan Frasineanu, Pancu'nun çok kaliteli bir futbolcu olduğunu ve takıma çok büyük katkısı olacağına inandığını söyledi.
      Pancu ise, Başkan Levent Kızıl'ın Bükreş'e kadar gelerek kendisine Bursaspor'un hedeflerini anlattığını ve ikna etmeyi başardığını ifade ederek, şunları kaydetti:
      ''Öncelikli hedefim geçtiğimiz yıllardaki performansımı göstererek Bursaspor'a en üst düzeyde katkı yapmak ve takımımı ligde en üst sıralara taşımak. Bursaspor taraftarını çok iyi biliyorum. Beşiktaş'ta oynadığım dönemde taraftarlar beni çok sevmişlerdi. Bursaspor ile Beşiktaş taraftarları arasındaki gerginlik beni hiç ilgilendirmiyor. Benim hedefim Bursaspor'a olabildiğince katkı sağlamak.''
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:40

İLGİLİ HABERLER