Spor
  • 9.9.2013 00:43

Pancu'dan şaşırtan Türkiye yorumu!

Bir dönem Türkiye'de Beşiktaş formasıyla taraftarların sevgilisi haline gelen Daniel Gabriel Pancu, Milli Takımımızın Romanya ile oynayacağı karşılaşma öncesinde tahminde bulundu.
Pancu açıklamasında ülkesi Romanya'nın Türkiye'ye karşı çok zor bir sınav vereceğini söylerken en az İstanbul'daki maçta yaptıkları kadar hırslı oynamaları gerektiğini söyledi.
Baraj maçlarına kalmak için beraberliğin kendileri için yeterli olacağını düşündüğünü söyleyen Pancu, "Romanya, fiziksel olarak iyi durumda. Ancak yine de Romanya'nın Macaristan maçında olduğu kadar iyi oynayacağını düşünmüyorum. İstanbul'da oynadığımız kadar oynamak zorundayız iyi bir sonuç alabilmek için." şeklinde konuştu.
"EN ZEKİ OYUNU OYNAYACAKLARINI DÜŞÜNÜYORLAR"
Türkiye'nin zaaflarını da kendince yorumlayan Pancu, "Türkler savunmada çok hata yapıyor, topu taca atmaya korkuyorlar. En zeki, en güzel oyunu oynayacaklarını düşünüyorlar. Savunma dışındaki pozisyonlarında ise kaliteli ve üst düzey oyuncuları var. Heyecan dolu bir maç olacak." ifadelerini kullandı. Daniel Pancu ayrıca Bükreş'teki maça 5000 ya da 6000 civarında Türk taraftarın gelmesini beklediğini söyleyerek "Tüm Romanya maçı kazanmak istiyor. Türkiye'nin son şansı bu maç. Ancak ben maçın berabere biteceğini ve Romanya'nın bu maç sonunda karlı çıkacağını düşünüyorum."
(sporx)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:11

İLGİLİ HABERLER