Yaşam
  • 8.5.2024 22:00

Pankreas kanseriyle mücadele eden dansöz Tanyeli 47 kiloya düştü

Fazla kilolarından kurtulmak için mide operasyonu geçiren Tanyeli, 99 kilodan 60 kiloya düştü. Ancak çok geçmeden Tanyeli kötü haberle adeta sarsıldı.

47 kiloya düşen Tanyeli'nin son hali şoke etti! Pankreas kanseriyle mücadele ediyor! "10 gün sonra evden ilk defa çıkabildim..."
Oryantal Tanyeli, fazla kilolarından kurtulmak için mide operasyonu geçirmişti. Geçirdiği ameliyatın ardından 99 kilodan 60 kiloya kadar düşen Tanyeli, kötü bir haberle sarsılmıştı. 

Pankreas kanseriyle sarsılan Tanyeli'nin 47 kiloya düştüğü ortaya çıktı. Şimdilerde tedavisi devam eden Tanyeli, eşiyle görüntülendi. İşte "10 gün sonra ilk defa evden dışarı çıkabildim." diyen Tanyeli'nin son hali...

47 KİLOYA DÜŞTÜ SON HALİ ŞOKE ETTİ!

Tanyeli, önceki gün eşi İlker Sünnili ile Nişantaşı'ndaydı. 47 kiloya düştüğünü belirten oryantal, "Hayatımda ilk kez bu kadar fazla kilo verdim. Benim diyen manken bile 47 kilo değildir" dedi.

"10 GÜN SONRA İLK DEFA..."

Zaman zaman duygulanan Tanyeli, "10 gün sonra ilk defa evden dışarı çıkabildim. Kalabalıktan kaçıyorum. Tedavi sürecinde olduğum için enfeksiyona açığım. Bir grip oldum. Kanserden değil gripten gidiyorum sandım" dedi.

Güncellenme Tarihi : 8.5.2024 20:08

İLGİLİ HABERLER