Asayiş
  • 9.11.2020 00:44

Para için öz kardeşinin boğazını kesip öldürdü

Adana'da para meselesi yüzünden kardeşini boğazından bıçaklayarak öldürdü

Adana'da iki kardeş arasında çıkan kavga ölümle bitti. 33 yaşındaki Celal Bozkurt, kendisi gibi tarım işçisi olan 27 yaşındaki kardeşi Serkan Bozkurt'u para meselesi yüzünden çıkan tartışmada boğazından bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan Celal Bozkurt, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana'da 5 Kasım günü saat 19.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi’nde iki kardeş arasında bir tartışma çıktı. Her ikisi de tarım işçisi olan Celal ve Serkan Bozkurt kardeşler sokakta yürüdükleri sırada para meselesi yüzünden tartışmaya başladı.

Hastanede hayatını kaybetti

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Celal Bozkurt, cebinden çıkardığı bıçakla kardeşini boğazından yaraladı. Kanlar içinde kalan Serkan Bozkurt yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Serkan Bozkurt, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel hastaneye kaldırıldı. Bozkurt, burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Celal Bozkurt ise olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alındı.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Emniyetteki ifadesinde kardeşiyle para meselesi yüzünden tartıştıklarını ve kendisine hakaret etmesi üzerine öfkelenip, bıçakladığını söyleyen Celal Bozkurt, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bozkurt, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güncellenme Tarihi : 9.11.2020 00:47

İLGİLİ HABERLER