Asayiş
  • 7.1.2015 10:30

Patronunu gasp edip bu notu bıraktı

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Adana'ya gelen bir kişi, patronunun ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra cep telefonu, bilgisayar ve 850 lira parasına gasp edip, "Allah'a yemin ederim ki, paraya ihtiyacım olmasa çalmazdım Emre. Türkiye'ye geleli bir yıl oldu hala param yok umut ediyorum bağışlarsın" diye not bıraktı.
 

Patronunu gasp edip not bıraktı adana,gaspçı,ilginç not

 

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Akdeniz Mahallesi'nde meydana geldi. Suriye'de yaşanan iç savaştan kaçan Hüveyt H. ailesiyle birlikte 1 yıl önce Adana'ya geldi. Hüveyt H. burada bir kimya sanayi şirketinde işe girdi. Ancak düşük ücretle çalıştığı için ailesine de bakamadığından kafasında patronu Emre Ünaldı'yı gasp planı yaptı.

lanını uygulamaya geçiren Hüveyt H., 2 Suriyeli arkadaşıyla arkası dönük olan patronu Ünaldı'yı etkisiz hale getirip ellerini ve ayaklarını bağlayıp ağzına da koli bandı yapıştırdı. Daha sonra ise bilgisayar, cep telefonu ve kasadan 850 lira para aldı.

ARAPÇA NOT BIRAKTI
Hüveyt H., kaçmadan Ünaldı'nın masasına oturup Arapça olarak, "Allah'a yemin ederim ki, paraya ihtiyacım olmasa çalmazdım Emre. Türkiye'ye geleli bir yıl oldu hala param yok umut ediyorum bağışlarsın" yazılı not bıraktı.

Hüveyt H. daha sonra da arkadaşlarıyla birlikte olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra işyerine Ünaldı'nın diğer çalışanları geldiğinde onu elleri ve ayakları bağlı ağzı bantlı olarak gördü. Çalışanları hemen Ünaldı'yı kurtardı. Ünaldı ise polisi arayarak Suriyeli çalışanı ve bilmediği iki kişi tarafından gasp edildiğini bildirdi. Olay yerine gelen polis yaptığı incelemede Suriyeli zanlının not bıraktığını gördü. Notu alan polis Arapça bilen bir polise notu Türkçe'ye çevirtti. Daha sonra ise polis zanlıları bulmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda zanlının Suriye'ye kaçtığı tespit edildi. 

FATİH KEÇE
ADANA

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:03

İLGİLİ HABERLER