Asayiş
  • 4.3.2009 14:40

PATRONUNUN CESEDİNİ BULAN SEKRETER ŞOKA GİRDİ!

ARİF ÇAYAN
İZMİR -  Olcay'ın cansız bedeni birlikte çalıştığı iddia edilen N.T. isimli bayan tarafından fark edildi. Kalp krizi geçirdiği söylenen Olcay'ın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, N.T. isimli bayan ifadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.
Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 16.30 sıralarında Narlıdere, Akdoğan Sokak, numara 1'de meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, ölen kişinin İzmirli işadamı Sami Haldun Olcay (58)olduğu belirledi. 2 çocuk sahibi, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) meclis üyesi Olcay'ın Narlıdere'de ölü olarak bulunduğu evi büro olarak kullanıldığı öğrenildi. Tarım ve gıda ürünleri komisyonculuğu yapan Sami Haldun Olcay'ın sabah saatlerinde Alsancak'taki evinden çıktığı ve daha sonra Narlıdere'de
büro olarak kullandığı villasına gittiği ortaya çıktı. Akşam saatlerinde aynı büroda çalıştığı öne sürülen N.T.'nin (39) unuttuğu bir evrakı almak için işadamının bürosuna geldiği ve talihsiz adamı yerde hareketsiz olarak yattığını görerek polise bildirdiği öğrenildi. Kalp krizi geçirdiği söylenen Olcay'ın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, N.T. isimli bayan ifadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:34

İLGİLİ HABERLER