Ekonomi
  • 7.8.2019 16:29

Paykwik Nedir, Nasıl Kullanılır?

Dünya nüfusu arttıkça teknoloji Dünyasında da bir çok değişiklikler söz konusu olmakta. Çevrim içi ödemelerdeki güvensizlik sorunu, insanları başka arayışlara itmiş durumda. Kredi kartının dezavantajlarını geride bırakan bir çok sanal kart bu anlamda oldukça başarılı işler çıkarıyor.

Bu kartlardan biris olan Paykwik 16 haneli güvenlik kodu sayesinde, geride iz bırakmadan ve dolandırılma riskini bertaraf ederek güven içerisinde alışverişlerinizi tamamlamanızı sağlıyor. Ayrıca Dünya'nın istediğiniz yerinde bulunan akraba veya arkadaşlarınızla kod paylaşma yöntemiyle saniyeler içerisinde para transferi işlemini gerçekleştirmiş olursunuz. Kodu alan arkadaşınızın, Paykwik bozdurma yöntemi ile paylaşmış olduğunuz kartı nakite çevirmeside oldukça basittir. Paykwik alırken dikkat etmeniz gereken önemli ayrıntılardan birisi ise Paykwik alırken hangi firmayı tercih ettiğinizdir. Yanlış tercihiniz, tüm paranızı kaybetmenize sebep olabilmekte ve yüksek meblağlarda para kaybına yol açabilmektedir.

Resmi Paykwik bayisi olarak faaliyet gösteren bir çok firmadan sadece bir tanesi olan Sanmar Bilişim'e ait www.astropaykasa.org üzerinde paykwik alım ve bozdurma talepleriniz, saniyeler içerisinde cevaplanıyor.Paykwik almak için tek yapmanız gereken, firmaya ait websitesi üzerinden, canlı destek veya whatsapp kanallarını kullanarak yetkili kişilerle iletişime geçmeniz olacatır.Paykwik Kart'ı kişisel güvenliğiniz ve gizliliğiniz için tercih etmeniz yararına olacağı gibi,doğru firma tercihi de size muazzam bir alışveriş deneyimi yaşatacaktır.

 

Güncellenme Tarihi : 7.8.2019 16:34

İLGİLİ HABERLER