Yaşam
  • 1.10.2008 00:40

PELİN BATU DİREKTEN DÖNMÜŞ!..

7 aylık dünyaya gelen Pelin Batu, dünyaya yeni gözünü açmışken hastanede yaşanan bir skandal sonucu 36 tane çocuk ölürken, hayatta kalan üç bebekten birisi olduğunu söyledi.
Habertürk'te yayınlanan Kısa Devre programında güncel konularla ilgili düşüncelerini ortaya koyan oyuncu Pelin Batu, kendi hayatına dair bilinmeyen bir olayı anlattı.
Emekli Büyükelçi İnal Batu'nun kızı olan Pelin, 7 aylık dünyaya geldiğini ve kendisinin doğduğu sırada hastanede büyük bir skandal yaşandığını söyledi.
Batu, "Ben 7 aylık doğmuşum ve 36 tane bebek ölmüş. 3 kurtulan bebekten bir tanesiyim. Çünkü hastanede zamanı geçmiş mama veriliyor. Büyük bir skandal oluyor" diye konuştu.
Bu olayın o dönemde basında büyük bir yankı yarattığından bahseden Pelin Batu, ancak kimsenin ceza almadığını belirterek geçen yıllar boyunca Türkiye'nin bu konuda fazla bir mesafe alamadığına değindi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir süre önce yaptığı '3 çocuk doğurun' isteğine de tepki gösteren Batu, hastanelerdeki ortamın düzeltilmemesinden yakındı ve sürekli doktorların suçlu olarak gösterilmesinin doğru olmadığını vurguladı.
KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:50

İLGİLİ HABERLER