Spor
  • 9.6.2021 10:05

Pelkas için 7.5 milyonluk teklif

Yunanistan Milli Takımı’nın Norveç’i 2-1 yendiği maçta Giorgos Masouras’ın golünün asistini yapan, Androutos’un golünün de hazırlık pasını veren Dimitrios Pelkas fiyatını yükseltti.

F.Bahçeli oyuncuya talip olan Olympique Lyon’un sarı lacivertlilere yaptığı teklifi 6 milyondan 7.5 milyon Euro’ya çıkardığı öğrenildi.

F.Bahçe ise 27 yaşındaki yıldız için 10 milyon Euro’da direniyor.

LUCAS BIGLIA - FENERBAHÇE 

Süleyman ARAT - Teknik adam belirsizliği devam eden Fenerbahçe'de sıcak transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Sarı lacivertli ekibin, Fatih Karagümrük forması giyen Lucas Biglia transferi konusunda karar değiştirdiği ortaya çıktı. Fenerbahçe, her ne kadar performansı iyi olsa da hem yaşı ve hem de bonservis talebi nedeniyle deneyimli oyuncunun transferinden vazgeçti.

SOSA & GUSTAVO - FENERBAHÇE 

Süleyman ARAT - F.Bahçe’de teknik adam belirsizliği sürerken, bir yandan da ön liberoda da bir bilinmezlik mevcut... Yeni sezonda takımın ön libero mevkiinde görev alacak ismin Luiz Gustavo mu, Jose Sosa mı olacağı yoksa yeni bir ön libero mu alınacağı belli değil. Bu durumun halen netlik kazanmaması, bu bölgedeki kararı yeni teknik adamın vereceği şeklinde yorumlanıyor. Emre Belözoğlu’nun teknik direktörlüğünde adeta kulübeye mahkum kalan Luiz Gustavo’nun Fenerbahçe’de son yılını mutsuz geçirdiği ve menajerinden Fransa’da kulüp bulmasını istediği konuşuluyor. Bir ay sonra 34 yaşına girecek olan Brezilyalı yıldız futbolcunun sarı lacivertlilerdeki ücreti Fransa’dan almasının düşük ihtimal olduğu da ifade ediliyor. Bir başka merak konusu ise tıpkı Luiz Gustavo gibi ön libero’da önemli rol üstlenen Arjantinli Jose Sosa’nın durumu... Yöneticiler ve o dönem sarı lacivertli takımın başında olan Emre Belözoğlu’nun da katıldığı son toplantıda kulüple 1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen, 35 yaşındaki yıldızın ücretinde indirim yapması ve özel hayatına dikkat etmesi istenmişti.

Güncellenme Tarihi : 9.6.2021 10:08

İLGİLİ HABERLER