Asayiş
  • 31.8.2007 12:15

PENİS CİNAYETİNDE SEVGİLİYE TUTUKLAMA

Kumluca'da oto tamirciliği yapan evli ve 2 çocuk babası Selami Sarı, geçen 25 Ağustos akşamı işyerinden eve gitmek üzere ayrıldıktan sonra iki gün haber alınamadı. Selami Sarı'nın cesedi, 27 Ağustos sabahı Sarnıç Tepesi'ndeki piknik yerinde, 07 KU 678 plakalı otomobilinin yanında bulundu. Çırılçıplak cesette yapılan incelemede cinayetin av tüfeğiyle işlendiği, öldürülmeden önce işkenceye maruz kaldığı ve penisinin sert bir cisimle ezildiği anlaşıldı.
      İş arkadaşlarının Selami Sarı'nın yaklaşık 6 yıldır sevgilisi olan Hatice Çavdar'la ilişki yaşadığını ve otomobilde bulunan güneş gözlüğünün de bu kadına ait olduğunu söylemeleri üzerine polis harekete geçti. Hatice Çavdar ve olayla ilgisi oldukları şüphesiyle 32 yaşındaki H.S., aynı yaştaki R.U. ve 29 yaşındaki E.K. gözalytına alındı. Sorgulamalarının ardından dün akşam adliyeye sevk edilen zanlılardan Hatice Çavdar tutuklanırken, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
      Hatice Çavdar adliyedeki ifadesinde, cinayetle ilgisinin olmadığını ve Selami Sarı ile otomobilde sevişirlerken üzerinde siyah renkte kıyafet olan birinin gelerek av tüfeğiyle ateş ettiğini öne sürdü. Bu arada, cinayette kullanılan av tüfeği ile Selami Sarı'ya ait cep telefonu tüm aramalara rağmen bulunamadı.

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:36

İLGİLİ HABERLER