Gündem
  • 26.7.2020 22:13

Pentagon sonunda UFO görüntülerini yayınladı

Bu yılın başlarında, Pentagon Donanma tarafından kaydedilen üç UFO videosu yayınladı - biri 2004'te, diğeri 2015'te çekildi. Birkaç yıl önce ilk sızan videolar gösteriyor ki ... tam olarak net değil.Pentagon'dan UFO görüntüleri ile ilgili çok konuşulacak bir açıklama geldi. Kurum UFO görüntüleri yayınladı. Daha önce yayınlanan görüntülerdeki uçan cisimlerle ilgili "tanımlanamayan uçan nesneler" ifadesi kullanıldı.

Foto - Pentagon, daha önce özel bir şirket tarafından yayınlanan görüntülerdeki uçan cisimlerle ilgili

Gökyüzünde dönen ve kolay açıklamaya meydan okuyan hareket eden çeşitli nesneler var - ikisi uçak gibi görünüyor. Görüntüler ekranda dolaşırken, pilotların gördükleri her şeyi takip ettikleri için gerçek zamanlı olarak heyecanlarını ve karışıklıklarını duyabilirsiniz.

Foto - Yayınlanan üç videodan ilkinin 2004, diğer ikisinin 2015'te kaydedildiği belirtilirken, görüntülerin kamuoyunu aydınlatmak amacıyla paylaşıldığının altı çizildi. Videolardaki uçan cisimlerin niteliğine yönelik bilgi olmadığı ve bunların tanımlanamayan statüde kalmaya devam ettikleri belirtildi.

Pentagon, daha önce özel bir şirket tarafından yayınlanan görüntülerdeki uçan cisimlerle ilgili "tanımlanamayan uçan nesneler" ifadesini kullandı.

Foto - UFO KARELERİNİN GİZEMİ ONLARCA YILDIR ÇÖZÜLEMİYOR Onlarca yıldır tartışma konusu olan ve UFO'ların varlığını kanıtladığı iddia edilen fotoğrafların sırrı aradan geçen zamana rağmen hala çözülmüş değil.

UFO KARELERİNİN GİZEMİ ONLARCA YILDIR ÇÖZÜLEMİYOR

Foto - Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), geçtiğimiz aylarda 1950 ve 60'lı yıllarda ABD'de tavan yapan UFO gözlemlerinin arkasında

Onlarca yıldır tartışma konusu olan ve UFO'ların varlığını kanıtladığı iddia edilen fotoğrafların sırrı aradan geçen zamana rağmen hala çözülmüş değil.Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), geçtiğimiz aylarda 1950 ve 60'lı yıllarda ABD'de tavan yapan UFO gözlemlerinin arkasında "gizli uçak denemelerinin" yer aldığını belirtmişti.

Foto - CIA'den yapılan bu açıklamaya rağmen aralarında 1957 yılında Kaliforniya'daki Edwards Hava Üssü'nde görev yapan bir pilotun çektiği karenin de bulunduğu UFO fotoğrafları hala tartışmaların merkezinde yer alıyor.

CIA'den yapılan bu açıklamaya rağmen aralarında 1957 yılında Kaliforniya'daki Edwards Hava Üssü'nde görev yapan bir pilotun çektiği karenin de bulunduğu UFO fotoğrafları hala tartışmaların merkezinde yer alıyor.

Foto - New York, 1984.

New York, 1984.

Foto - ABD, 1964

ABD, 1964

Foto - Zurich, 1966

Zurich, 1966

Foto - Colarado (ABD), 1929.

Colarado (ABD), 1929

Foto - Hong Kong, 2012

Hong Kong, 2012

Güncellenme Tarihi : 26.7.2020 22:58

İLGİLİ HABERLER